Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΑΝ 8 ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΙΕΣ!

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν μια σειρά από αποθήκες όπου φυλάσσονται οι βρώσιμες ελιές τις οποίες είχαν συγκεντρώσει οι αγρότες ...






Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν μια σειρά από αποθήκες όπου φυλάσσονται οι βρώσιμες ελιές τις οποίες είχαν συγκεντρώσει οι αγρότες

Οικονομική καταστροφή προκάλεσε στους ελαιοπαραγωγούς των περιοχών του Αιτωλικού και των Οινιαδών Μεσολογγίου η επιδρομή κάποιας από τις συμμορίας που αρπάζουν τα αγροτικά προϊόντα. Μόνο τις τελευταίες τρεις ημέρες, φέρονται να έκαναν φτερά τεράστιες ποσότητες ελαιοκάρπου.





Σύμφωνα με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που υποβλήθηκαν στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν μια σειρά από αποθήκες όπου φυλάσσονται οι βρώσιμες ελιές τις οποίες είχαν συγκεντρώσει οι αγρότες, σε μια περιοχή που εκτείνεται μεταξύ της κοινότητας Μπούζα Αιτωλικού και του Νεοχωρίου και έκλεψαν συνολικά γύρω στους οκτώ τόνους ελιές!

Οι αστυνομικοί που αναζητούν τους δράστες εκτιμούν ότι χρησιμοποίησαν μεγάλα φορτηγά για να φορτώσουν τις κλεμμένες ελιές, αλλά παρ' όλο που έδιναν στόχο, κανείς δεν τους αντιλήφθηκε. Η κλοπή της παραγωγής προκάλεσε ένα δεύτερο μεγάλο πλήγμα στους αγρότες, μετά από τη ζημιά που είχαν πάθει εξ αιτίας της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην ευρύτερη περιοχή.