Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΣΕΙΣΜΟΣ - «ΜΑΜΟΥΘ» ΣΤΟ ΙΡΑΚ: 7,3 ΡΙΧΤΕΡ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ - ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΚΤΗΡΙΑ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ - ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σεισμική δόνηση 7,3 βαθμών σημειώθηκε στο Ιράκ σήμερα (12.11.2017), 103 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σουλεϊμανίγιας. Ο σεισμός έγινε αισ...




Σεισμική δόνηση 7,3 βαθμών σημειώθηκε στο Ιράκ σήμερα (12.11.2017), 103 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σουλεϊμανίγιας. Ο σεισμός έγινε αισθητός σε όλη τη Μέση Ανατολή και μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 6 ανθρώπους ενώ και οι τραυματίες είναι δεκάδες στην πόλη Κασρ ε Σιρίν στο δυτικό Ιράν.



Ο ισχυρός σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και την Τουρκία, ενώ ταρακούνησε και το Κουβέιτ και την Σαουδική Αραβία. Επιπλέον ο σεισμός έγινε αισθητός σε αρκετές πόλεις του Ιράν.



Όπως μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση, τουλάχιστον 8 χωριά υπέστησαν ζημιές, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε κάποιες περιοχές. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχουν γκρεμιστεί σπίτια στο Κουρδιστάν.

Όπως βλέπετε στις πρώτες εικόνες που έχουν ανέβει στο twitter, οι πολίτες πανικόβλητοι βγήκαν από τα σπίτια τους καθώς ο σεισμός ήταν τρομακτικός.












newsit