Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΗΝΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ 6 ΝΕΚΡΟΙ - ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Μέχρι τώρα οι νεκροί έχουν φτάσει τους 15, ένας αριθμός που μπορεί να αυξηθεί όμως, καθώς υπάρχουν ακόμη, αγνοούμενοι. Άνθρωποι πνίγη...





Μέχρι τώρα οι νεκροί έχουν φτάσει τους 15, ένας αριθμός που μπορεί να αυξηθεί όμως, καθώς υπάρχουν ακόμη, αγνοούμενοι. Άνθρωποι πνίγηκαν μέσα στα σπίτια τους και τα αυτοκίνητά τους, ενώ δεκάδες άλλοι, γλίτωσαν την τελευταία στιγμή.

Συγκλονιστικες είναι οι εικόνες με την τελευταία πράξη του δράματος να παίζεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το μεγάλο χτύπημα της κακοκαιρίας. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις την κατάσταση.




Συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές μεταφέρουν την αγωνία και τη θλίψη τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοροί που δεν έχουν αναγνωριστεί ενώ κάτοικοι της περιοχής αναζητούν συγγενείς τους που έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

«Σας ενημερώνουμε ότι αυτή τη στιγμή στο Θριάσιο νοσοκομείο, η ώρα είναι 18:00 το απόγευμα, και ο απολογισμός των νεκρών και των τραυματιών είναι 15 νεκροί και 17 τραυματίες» είπε πριν λίγο ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου.




«Τα νούμερα τα οποία δίνουμε μπορούν να μεταβληθούν ακόμη και στο επόμενο λεπτό από τη στιγμή που η ενημέρωση που έχουμε από την Πυροσβεστική και τη Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας είναι ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ενδέχεται τόσο ο αριθμός των νεκρών όσο και των τραυματιών να αυξηθεί» είπε ο κ. Παπαευσταθίου.

«Έξι από τους νεκρούς δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη» είπε ο διοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου Κωνσταντίνος Παλαιορού. «Πρόκειται για πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση στο παρελθόν να προσέρχονται τόσα θύματα σε τόσο μικρό χρόνο» συνέχισε.

«Έχουμε κρατήσει πολλούς γιατρούς για να διαχειριστούμε την κατάσταση» είπε από την πλευρά του ο Μανώλης Αναστασίου, διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Θριασίου.

«Οι νεκροί είναι από πνιγμό. Πιθανόν μερικοί από αυτούς έχουν χτυπηθεί από βαριά αντικείμενα, δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής» συνέχισε ο κ. Αναστασίου διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας του Θριασίου νοσοκομείου.

eleftherostypos