Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΝΑΖΙ» ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ 60.000 ΠΟΛΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΠΟ... ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!

Ένας μαύρος Πολωνός πολίτης, ο Bawer Aondo-Akaa, μήνυσε τον Guy Verhofstadt, τον φιλελεύθερο πολιτικό από το Βέλγιο και πρώην πρωθυ...







Ένας μαύρος Πολωνός πολίτης, ο Bawer Aondo-Akaa, μήνυσε τον Guy Verhofstadt, τον φιλελεύθερο πολιτικό από το Βέλγιο και πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «60.000 φασίστες, νεοναζί και οπαδοί της λευκής υπεροχής» συμμετείχαν σε μια πορεία την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στη Βαρσοβία στις 11 Νοεμβρίου.






Ο Bawer Aondo-Akaa, Ph.D, ο οποίος συμμετείχε στην πορεία, είναι ένας πολύ γνωστός ακτιβιστής με καταγωγή από τη Νιγηρία, που είναι πάντα έτοιμος να υπερασπιστεί το αγέννητο και να συζητήσει το θέμα αυτό με τους αντιπάλους. Πρόσφατα, η φεμινίστρια και αριστερήπολιτικός Blanka Rudy επιτέθηκε έντονα στην αναπηρία του στο Facebook. Ο Aondo-Akaa, που βρίσκεται σε αναπηρική πολυθρόνα, δεν αποθαρρύνεται εύκολα.






Έτσι όταν ο Verhofstadt, που είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αναφέρθηκε στην πορεία της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, βρήκε τον μπελά του. Η πορεία πραγματοποιήθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν και ο Verhofstadt αποφάσισε να την συκοφαντήσει δηλώνοντας "60.000 φασίστες βάδισαν στους δρόμους της Βαρσοβίας, νεοναζί,white supremacists και δεν μιλάω για τοCharlottesville, στην Αμερική, μιλώ για τη Βαρσοβία της Πολωνίας, 300 περίπου χιλιόμετρα από το Άουσβιτς".
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ