Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΦΑΤΕ ΤΟΝ» -«ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΔΩ» ΤΩΡΑ...!!! ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΡΓΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ: ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ 58ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΩΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ!!!

«ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ...!!! ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...!!!» - «ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜ...





«ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ...!!! ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...!!!» - «ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ» ΒΙΝΤΕΟ: ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΓΗ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ - ΦΥΓΑΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 9 ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ

- Επεισόδια ξέσπασαν πάλι πριν από λίγο στα δικαστήρια! - Η μητέρα, ο πατέρας αλλά και πολίτες έπεσαν πάνω στον 58χρονο που ομολόγησε την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη





Ο δολοφόνος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Eυελπίδων λίγο μετά τις 11:00. Κατά την προσαγωγή του στον κτίριο 9 των δικαστηρίων ο κόσμος τον αποδοκίμασε έντονα και προσπάθησε να του επιτεθεί με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον φυγαδεύσουν.

Ανάμεσά τους και ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ο οποίος αρχικά φώναζε: «Ποιος είναι; Ποιος είναι;» και μόλις αντίκρισε τον δολοφόνο του παιδιού του προσπάθησε να τον προσεγγίσει με τους άνδρες των ΟΠΚΕ να τον σταματούν.

«Αλήτη μου έφαγες το παιδί», φώναζε ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης που βρίσκεται από νωρίς στο χώρο των δικαστηρίων: «Για δω τον δολοφόνο του παιδιού μου. Είναι άνανδρος», δήλωσε στο protothema.gr.

Και ο συγκεντρωμένος κόσμος κυνήγησε τον 58χρονο και φώναζε: «Αλήτη έφαγες το κορίτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε». Αστυνομικοί δημιούργησαν κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο και τρέχοντας, πρόλαβαν να τον βάλουν στα ανακριτικά γραφεία. «Αφήστε μας να τον σκοτώσουμε. Εχουμε παιδιά κι εμείς», φώναζαν πολίτες στους αστυνομικούς που τους εμπόδισαν να μπουν στο κτίριο 9.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ