Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΟΒΕΡΟ...!!! ΕΝΑΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΒΡΑΧΟ ΑΠΟ ΓΡΑΝΙΤΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 50 ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΓΚΑΝΑ!

H Mona Aridi, μια λιβανέζα δημοσίευσε στη σελίδα της στο fb:«Δέχθηκα αυτό το πρωί το εξής μήνυμα από τον ξάδερφό μου Shawki Aridi π...






H Mona Aridi, μια λιβανέζα δημοσίευσε στη σελίδα της στο fb:«Δέχθηκα αυτό το πρωί το εξής μήνυμα από τον ξάδερφό μου Shawki Aridi που είναι στην Αφρική στη Γκάνα Ghana, που δουλεύει σε έργα γεωτρήσεων στο τροπικό δάσος.




« Όταν φθάσαμε σε βάθος 50 μέτρων, ανακαλύψαμε ένα βράχο ύψους 3 μέτρων και πλάτους 2,5 μέτρων που ζυγίζει περίπου 18 τόνους και ταξινομείται ως γρανίτης », λέει ο Aridi.Είναι σε απόχρωση μαύρου-λευκού. Αυτός είναι ο πιο σκληρός βράχος του κόσμου.


Θα μπορούσε να είναι ένα φυσιολογικό γεγονός, αλλά πάνω στο βράχο υπήρχε το σημείο του σταυρού σε μια εκπληκτικά γεωμετρική κλίμακα .
Με την πρώτη ματιά έμεινα έκπληκτος από το μεγαλείο της ανακάλυψης και ένιωσα συναισθηματική σύσγχιση από την ένταση της χαράς που εδώ βαθιά μέσα στη ζούγκλα εντοπίσαμε ένα θεϊκό μηνύμα.

Ο βράχος έμεινε ακλόνητος από τρεις εκρήξεις που προκαλέσαμε σε βάθος 50 μ και αυτή η ανακάλυψη μας έκανε να σταματήσουμε τις εργασίες».

Και πρόσθεσε: » Ένιωσα το μεγαλείο του Θεού »


Ο Shawki al-Aridi, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση για αυτό το φαινόμενο, αφήνει το θέμα στους ειδικούς και τους ενδιαφερόμενους σε επίπεδο θρησκευτικών, επιστημονικών, γεωλογικών και φυσικών φαινομένων για να το καθορίσουν.lebanonfiles


dimpenews.com