Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο ΤΥΠΟΣ... ΕΚΛΕΨΕ 4 ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΣΑ Σ΄ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ!

Συλλογή από… κλεμμένες μοτοσικλέτες φαίνεται πως ήθελε να κάνει ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να κλέψει τέ...




Συλλογή από… κλεμμένες μοτοσικλέτες φαίνεται πως ήθελε να κάνει ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να κλέψει τέσσερις από διάφορα σημεία στην Αμαλιάδα όπου τις είχαν αφήσει σταθμευμένες οι ιδιοκτήτες τους!





Οι κλοπές έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής, αλλά εξιχνιάστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας οι οποίοι έκαναν έφοδο στο σπίτι του δράστη το μεσημέρι του Σαββάτου και του φόρεσαν χειροπέδες.

Οι κλεμμένες μοτοσικλέτες βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες, ενώ ο 36χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας κατηγορούμενος για κλοπές τροχοφόρων.
Επ’ αυτοφώρω εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 23χρονος Έλληνας, ο οποίος παραβίασε το ρεζερβουάρ της μοτοσικλέτας ενός 61χρονου στο Βόλο και αποπειράθηκε να «ρουφήξει» βενζίνη από αυτό, χωρίς όμως να προλάβει. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.