Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ....!!! 43ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕ «ΥΛΙΚΟ» ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ...!!

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 43χρονος, ο οποίος μοίραζε μέσω Διαδικτύου δεκάδες αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακ...

Συναγερμός για παιδεραστή στην Αθήνα





Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 43χρονος, ο οποίος μοίραζε μέσω Διαδικτύου δεκάδες αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.




Ειδικότερα, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο προληπτικής δράσης για την πάταξη του φαινομένου της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων, διενεργήθηκε διαδικτυακή έρευνα και εντοπίστηκε χρήστης του Διαδικτύου εντός της ελληνικής επικράτειας, ο οποίος κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό τουλάχιστον 36 αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και προέκυψαν τα στοιχεία του ανωτέρω δράστη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (02/11/2017), στην οικία του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ εσωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.