Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑ» ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΗΜΑΤΑ ΣΦΗΚΩΝ

Η αλλεργία του στις σφήκες αποδείχθηκε μοιραία για τον 30χρονο Αντώνη Χαρακιανάκη που πέθανε ύστερα από τσίμπημα του εντόμου το απόγευ...




Η αλλεργία του στις σφήκες αποδείχθηκε μοιραία για τον 30χρονο Αντώνη Χαρακιανάκη που πέθανε ύστερα από τσίμπημα του εντόμου το απόγευμα του Σαββάτου

Η αλλεργία του στις σφήκες αποδείχθηκε μοιραία για τον 30χρονο Αντώνη Χαρακιανάκη που πέθανε ύστερα από τσίμπημα του εντόμου το απόγευμα του Σαββάτου.





Απαρηγόρητη η μητέρα του Χρυσάνθη «αποχαιρέτησε» σήμερα τον γιο της στο τελευταίο του ταξίδι ενώ παραδέχθηκε μιλώντας στο protothema.gr πως τον είχε γλιτώσει άλλες τέσσερις φορές στο παρελθόν.

«Τον είχα γλιτώσει άλλες τέσσερις φορές από τσιμπήματα σφήκας. Αυτή τη φορά δεν το πρόλαβα το παιδάκι μου να το σώσω, πρήστηκε ολόκληρος και πέθανε. Μακάρι να ήμουν κοντά του να το προλάβαινα. Το γνωρίζαμε ότι ήταν αλλεργικός στις σφήκες και πρόσεχε όσο μπορούσε. Αυτή τη φορά πήγε να ταίσει τα ζώα και υπήρχε σφηκοφωλιά εκεί κοντά και μου το πέθαναν το παιδί μου».

Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι του 30χρονου Αντώνη βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στον Προφήτη Ηλία για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο άτυχος 30χρονος, που ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά, τσιμπήθηκε από σφήκες, την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες το απόγευμα του Σαββάτου σε χωράφι του στο χωριό.

Ο ίδιος προσπάθησε εκείνη την ώρα, να σώσει τον εαυτό του, καθώς είχε πάντα μαζί του την φαρμακευτική αγωγή που συνίσταται για περιπτώσεις αλλεργιών, αφού γνώριζε ότι ήταν αλλεργικός, αλλά δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε, στάθηκε άτυχος.

Υπενθυμίζεται ότι ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν τον νεαρό πατέρα.

Ο γιατρός αλλά και οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς, αλλά κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με σφυγμό με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να αναφέρουν πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ.