Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΑ... ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!

Στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, ένας άντρας σκότωσε την σύζυγο του επειδή ήθελε να χωρίσουν. Το περιστατικό συνέβη χτες γύρω στ...






Στο Καντίκιοϊ της Κωνσταντινούπολης, ένας άντρας σκότωσε την σύζυγο του επειδή ήθελε να χωρίσουν. Το περιστατικό συνέβη χτες γύρω στις 12:00 στην οδό Γκιουναϊντίν στην συνοικία Γκιόζτεπε Μερντιβένκιοϊ.




Η 31 ετών Σελβά Σαλάμ Γιλμάζ, βγήκε από το σπίτι της και αφού προχώρησε για 500 μέτρα δέχθηκε επίθεση από τον 38 ετών σύζυγο τη Εμράχ Γιλμάζ, με τον οποίον βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.
Η Σαλάμ πέθανε χτυπημένη από πέντε σφαίρες στο κεφάλι και στο σώμα. Ο Εμράχ μετά χάθηκε μέσα στο πλήθος.

Έγινε γνωστό πως η γυναίκα δεχόταν απειλές από τον Γιλμάζ μέσω των σόσιαλ μίντια.

Την είχε μαχαιρώσει και παλιότερα και τιμωρήθηκε
Πριν από 20 μέρες η γυναίκα είχε πάει στο νοσοκομείο τραυματισμένη ελαφρά από μαχαίρι. Τότε είχε πει στους αστυνομικούς πως ¨Ο άντρας μου θέλησε να χωρίσουμε και εγώ νευρίασα και το έκανα μόνη μου στον εαυτό μου¨.

Αλλά ο αστυνομικός υποψιάστηκε και έκανε έρευνα. Η αστυνομία την περασμένη εβδομάδα έφτασε πάλι στην γυναίκα.. Αυτή την φορά η Γιλμάζ είπε πως ήθελε να χωρίσει από τον άντρα της και για αυτό την είχε μαχαιρώσει εκείνος. Πριν από τρεις μέρες η Σελβά Γιλμάζ πήγε στην εισαγγελία και έκανε καταγγελία. Η εισαγγελία αποφάσισε την απομάκρυνση του Εμράχ Γιλμάζ για έξι μήνες από το σπίτι.

¨Ζητούσε συνεχώς χρήματα¨
Σήμερα η οικογένεια της γυναίκας παρέλαβε την σορό της από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Γενιμπόζνα.

Ο Σινάν Σαλάμ-αδερφός της γυναίκας, δήλωσε πως η δολοφονία έγινε για τα χρήματα και ότι ο Γιλμάζ στο παρελθόν είχε μαχαιρώσει σε 8 σημεία την αδελφή του και της ζητούσε τον κωδικό της κάρτας της τράπεζας.

Ο Σινάν Σαλάμ είπε τα εξής: ¨Δεν τελείωναν τα απειλητικά μηνύματα προ της αδερφή μου. Υποθέτω πως και από την αδερφή μου ζητούσε λεφτά. Και καθώς εκείνη δεν του έδινε, αυτός την απειλούσε. ¨.
http://tourkikanea.gr