Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΩ» ΒΙΝΤΕΟ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ 37ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ... «ΑΝΕΛΑΒΑΝ» ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ

Η μαρτυρία του φίλου του 37χρονου Παντελή Σαπουνάκη που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ- Καταγγέλλουν προσπάθεια "κουκουλώματος&q...





Η μαρτυρία του φίλου του 37χρονου Παντελή Σαπουνάκη που ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ- Καταγγέλλουν προσπάθεια "κουκουλώματος" οι οικείοι του θύματος - "Σκέφτομαι ότι τη στιγμή της επίθεσης θα μπορούσα να είχα το παιδί μου μαζί και τρελαίνομαι" λέει η σύζυγός του (Βίντεο)





Το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής που τέσσερις νατοϊκοί στρατιωτικοί επιτέθηκαν στον 37χρονο Χανιώτη, Παντελή Σαπουνάκη περιγράφει ο φίλος του θύματος Αναστάσιος Μανουσάκης, ο οποίος εκείνο το βράδυ ήταν μαζί με τον 37χρονο και προσπάθησε να απωθήσει τους ναύτες που επιτίθεντο στον φίλο του.

Ο πατέρας του θύματος από την πλευρά του κάνει λόγο για προσπάθεια "κουκουλώματος" της υπόθεσης από ανώτερα κλιμάκια και τονίζει πόσο επικίνδυνα θα μπορούσαν να αποβούν για την υγεία του γιου του τα τραύματά του.

Η σύζυγος του Παντελή, η οποία επίσης ήταν μαζί με τον άντρα της τη στιγμή της επίθεσης, αναφέρει ότι η ιδέα και μόνο ότι εκείνο το βράδυ θα μπορούσε να έχει και το παιδί μαζί της, την τρελαίνει, ενώ τονίζει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι "πρέπει να μιλάμε"

Πάντως και οι τρεις χαρακτήρισαν απαράδεκτη την αναβολή που πήρε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης με τη διαδικασία του αυτοφώρου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων, με αποτέλεσμα η δίκη να γίνει την επόμενη Τρίτη ερήμην των ναυτών (δείτε φωτο) αφού οι ίδιοι σήμερα φεύγουν από τα Χανιά καθώς αποπλέουν από τον κολπο της Σούδας τα πολεμικά πλοία στα οποία υπηρετούν.




Η μαρτυρία του φίλου του 37χρονου για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ

Ο φίλος του Παντελή, Αναστάσιος Μανουσάκης απαντά και σε όποιες αμφιβολίες μπορεί να εκφράστηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το απρόκλητο της επίθεσης και τον λόγο που την προκάλεσε τονίζοντας κατηγορηματικά ότι ήταν απρόκλητη.

Σύζυγος 37χρονου: Σκέφτομαι ότι τη στιγμή της επίθεσης θα μπορούσα να είχα το παιδί μου μαζί και τρελαίνομαι

Η σύζυγος του θύματος, Ρεβέκκα Διαμαντάκη που ήταν παρούσα στο περιστατικό της επίθεσης τονίζει σε όλους τους τόνους ότι "πρέπει να μιλάμε όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να μας κλείσουν το στόμα"


Πατέρας θύματος: Υψηλά ιστάμενοι προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" το θέμα

Ο πατέρας του 37χρονου, Γιώργος Σαπουνάκης κάνει λόγο ότι πολλοί εκ των άνω προσπάθησαν να "κουκουλώσουν" την υπόθεση και τονίζει πώς αν το μικρόβιο από τα τραύματα στη μύτη πάει στον εγκέφαλο τότε ο γιος του θα πεθάνει.






Στο μεταξύ με αφορμή το συμβάν συλλογικότητες και φορείς κατα των βάσεων διοργανώνουν συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, την ερχόμενη Πέμπτη στις 6 το απόγευμα.

Όπως είπε ο κ. Νεκτάριος Κοκολαντωνάκης "το συμβάν όπως και το δικαστήριο είναι ενδεικτικά μιας χώρας ξέφραγο αμπέλι στα δολοφονικά σχέδια των ιμπεριαλιστών που μετατρέπυν τον τόπο μας σε εκτεταμένο πεδίο βολής..."

flashnews