Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ: ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ; Η «ΚΡΥΦΗ» ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Μια σοκαριστική μαρτυρία για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη βλέπει για πρώτη φορά το φως της...

Δώρα Ζέμπερη: Τρεις οι δολοφόνοι της 32χρονης; Η «κρυφή» μαρτυρία που ανατρέπει τα πάντα




Μια σοκαριστική μαρτυρία για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και ανατρέπει όλα όσα γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα αποκάλυψε ότι λίγα μόλις 24ωρα πριν τη δολοφονία της Δώρας έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, δέκα μόλις μέτρα από το σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχη εφοριακός.




Όπως ανέφερε στο STAR, το «κόλπο» ήταν καλά στημένο από τρία άτομα, δυο γυναίκες και έναν άνδρα.

Αρχικά την πλησίασε μια νεαρή, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα στεκόταν η συνεργός της.

«Τι κάνετε, τους λέω εσείς; Σε ποιον ήρθατε εδώ; Να έχουμε μια θεία εδώ, μου λένε. Όπως γύρισα, είδα μια όρθια κοπέλα και δεν έδωσα σημασία. Μετά ξανακοιτάζω και βλέπω ότι μου έχει πάρει την τσάντα. Λέω στην άλλη: “Μου την πήρε την τσάντα, τρέξε!” Παράτησα το λάστιχο, έτρεξα και μου πέταξε κάτω την τσάντα κοντά στην εκκλησία».

Μάλιστα, η ίδια γυναίκα κατήγγειλε ότι έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά κλοπών μέσα στο Β’ Νεκροταφείο, ενώ άγνωστοι έχουν μαχαιρώσει ακόμα και υπάλληλο!

Κανείς δεν γνωρίζει για ποιο λόγο η συγκεκριμένη γυναίκα προέβη σε αυτή την πολύ σημαντική αποκάλυψη τόσες ημέρες μετά το άγριο έγκλημα που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ωστόσο, ήδη, οι πληροφορίες που έδωσε on camera έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και αξιολογούνται.

newsbomb.gr