Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΡΑ ΖΕΜΠΕΡΗ: ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ; ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ

Στα ίχνη του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού βρίσκονται οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, με ισχυρό «όπλο» τις κάμερες πο...

Δώρα Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις - Στα χέρια της Αστυνομίας φωτογραφία του δολοφόνου;





Στα ίχνη του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού βρίσκονται οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, με ισχυρό «όπλο» τις κάμερες που «δίνουν» ύποπτους.

Οι κάμερες βοηθούν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ., να σφίξουν τον κλοιό γύρω από το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη καθώς έχουν αποτυπώσει άτομα που θεωρούνται ύποπτοι για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.




Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», σήμερα Παρασκευή (03/11), οι φωτογραφίες προέρχονται από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων αλλο­δαπών στην οδό Μενάνδρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Σε αυτές, απει­κονίζονται άτομα-πελάτες, που ενδέχεται να διαπραγματεύθηκαν την πώληση του κινητού τηλεφώ­νου της άτυχης κοπέλας.

Το με­γαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται σε φωτογραφία που απεικονίζει άνδρα ηλικίας άνω των 60 ετών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν πρό­κειται πράγματι για τον δολοφόνο τη κοπέλας, ωστόσο το γεγονός ότι λίγη ώρα μετά τον φόνο βρέ­θηκε στο κατάστημα όπου πιθα­νολογείται ότι πουλήθηκε το κι­νητό τον καθιστά ύποπτο.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά, μετά τη δολοφονία, η προσοχή των αστυνομι­κών τη Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στράφηκε στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της εφοριακού. Στον 11ο όροφο τη Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κλήθηκαν να καταθέσουν συγγενείς και συνάδελφοί της δίχως από τις μαρτυρίες τους να προκύψουν σημαντικά στοιχεία για τα κίνητρα ή την ταυ­τότητα του δράστη. Προσωρινά μάλιστα, σημειώνει η «Καθημερινή», την κατάσταση περιέπλεξε ο πατέρας τη 32χρονής, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι τη στιγμή του φόνου περνούσε με το ταξί του έξω από το νεκρο­ταφείο και ενδεχομένου επιβίβασε σ' αυτό τον φονιά τη κόρης του.

Η έρευνα έμοιαζε να οδηγείται σε τέλμα, ωστόσο τα στοιχεία που παρείχαν στους ερευνητές του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτο­νιών οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανέτρεψαν τα δεδομένα. Απο­καλύφθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο τη 32χρονη, το οποίο ο δολοφόνος είχε αφαιρέσει μαζί με την τσάντα της εξέπεμπε για αρκετά λεπτά μετά τον φόνο και ενεργο­ποίησε κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τη Ομόνοιας, πριν απενεργοποιηθεί. Την είδηση επι­βεβαίωσαν την Τετάρτη (01/11), αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από αυτό, αστυνομικοί τη Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησαν εντατικές έρευνές στα καταστήματα πώλησης κινητών τηλεφώνων τη περιοχής - και μετά κοπιώδη προσπάθεια κα­τέληξαν σε εκείνο όπου πιθανο­λογείται ότι πουλήθηκε το επίμαχο τηλέφωνο. Ανέτρεξαν στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που λειτουργεί στο εσωτερικό του και εντόπισαν εικόνες υπόπτων που ενδέχεται να διέθεσαν προ5 πώ­ληση το κινητό Οι αστυνομικοί διεξάγουν ξεχωριστή έρευνα για καθέναν απ' αυτούς προκειμένου να «δέσουν» τα στοιχεία για τον νούμερο ένα ύποπτο.

Πηγή: Εφημερίδα «Καθημερινή»

newsbomb.gr