Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ «ΕΦΑΓΕ» ΓΙΑ 3.000 ΕΥΡΩ... ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Τους τρείς ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κατονόμασε στους αστυνομικούς, ο 32χρονος που τράβηξε την σκανδά...




Τους τρείς ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κατονόμασε στους αστυνομικούς, ο 32χρονος που τράβηξε την σκανδάλη, σκοτώνοντας τον δικηγόρο.




Ο δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ομολόγησε κατά την εξέτασή του στα κεντρικά της ΓΑΔΑ πως είναι αυτός που πυροβόλησε τον νομικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχει πει πως ήθελε να τον πυροβολήσει στα πόδια. Από λάθος όμως τον πυροβόλησε σε άλλο σημείο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος. «Ήθελα να τον εκφοβίσω και όχι να τον σκοτώσω», ομολόγησε στην κατάθεσή του στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, οι τρείς είναι όλοι κρατούμενοι στις φυλακές Κορυδαλλού και η αμοιβή που έταξαν στον 32χρονο και σε άλλο ένα άτομο που αναζητείται ήταν 3.000 ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, από την ανάλυση του τόπου του εγκλήματος, την επιλογή και την κατόπτευση του χώρου, ο πυροβολισμός από κοντινή απόσταση παραπέμπουν σε κατά παραγγελία δολοφονία και όχι στην εκδοχή της ληστείας ως κίνητρο






Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ιχνηλατήσουν το εγκληματικό προφίλ των δραστών. Οι ηθικοί αυτουργοί παρήγγειλαν στους φυσικούς αυτουργούς να εκφοβίσουν και να αποσπάσουν στοιχεία με την υπόθεση για την οποία κρατούνταν στις Φυλακές και ο δολοφονηθείς δικηγόρος είχε αναλάβει την εκπροσώπηση ενός εκ των κατηγορουμένων.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε σε καταυλισμό ρομά όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στη Γερμανία. Ο Αλβανός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού και μάλιστα είχε λάβει προκαταβολή για το συμβόλαιο θανάτου το ποσό των 3.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Πήγαν να χάσουν μέσα από τα χέρια τους τον δράστη
O εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου είναι δραπέτης φυλακών. Ο Αλβανός κακοποιός, μετά την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είχε βρει καταφύγιο στην Εγλυκάδα Πατρών σε καταυλισμό Ρομά.

Από τους τέσσερις προσαχθέντες προέκυψαν σημαντικά στοιχεία, καθώς αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ένα σπίτι με όπλα στην Καλλιθέα, όπου διέμενε ο Αλβανός εκτελεστής. Επιπλέον, αποκάλυψαν και ένα σοβαρό επεισόδιο με ένοπλη συμπλοκή που είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή για τα μάτια μιας γυναίκας. Η έρευνα στο διαμέρισμα αποκάλυψε και το όπλο της δολοφονίας.

eleftherostypos