Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ: ΑΦΟΥ Η 21ΧΡΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΟΥΦΤΩΣΩ

Αυτή ήταν η υπερασπιστική γραμμή του και πέρασε τελικά, αφού κατάφερε να κρατήσει τη θέση του γιατρού αποδίδοντάς τη σεξουαλική επίθε...





Αυτή ήταν η υπερασπιστική γραμμή του και πέρασε τελικά, αφού κατάφερε να κρατήσει τη θέση του γιατρού αποδίδοντάς τη σεξουαλική επίθεση στα «διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα» που επικρατούν μεταξύ Πακιστάν και Αγγλίας





Το «όχι» μιας 21χρονης Βρετανής στις σεξουαλικές του ορέξεις λέει πως δεν κατάλαβε ένας 44χρονος γιατρός από το Πακιστάν, καθώς οι διαφορετικοί πολιτισμοί τους κάνουν πολλά να χάνονται στη… μετάφραση.

Μια κακή εκτίμηση και τίποτα περισσότερο ήταν λοιπόν το γεγονός ότι ο Πακιστανός πατέρας δύο παιδιών έπιασε το στήθος της νεαρής φοιτήτριας νοσηλευτικής μέσα στο νοσοκομείο! Και μιας και εκείνη είχε συντρόφους στο παρελθόν, ο άντρας συμπέρανε πως θα ήταν «σεξουαλικά διαθέσιμη», καθώς είναι άλλα προφανώς τα πολιτισμικά πλαίσια σε Πακιστάν και Αγγλία.

Αυτή ήταν με δυο λόγια η υπερασπιστική γραμμή του και πέρασε τελικά, αφού κατάφερε να κρατήσει τη θέση του γιατρού αποδίδοντάς τα όλα στα «διαφορετικά πολιτισμικά πρότυπα» που επικρατούν στη Δύση.

O 44χρονος Imran Qureshi βρέθηκε στο δικαστήριο για το περιστατικό της 3ης Ιουνίου 2015, καθώς δήλωσε πως η παρενόχληση επηρέασε τις σπουδές της, αφού δεν μπορούσε να εμπιστευτεί πια τους άντρες συναδέλφους της.




Ο γιατρός τα παραδέχτηκε όλα, αποδίδοντάς τα βέβαια στο γεγονός ότι απέτυχε να δει «το κόκκινο προειδοποιητικό φως», ότι η κοπέλα δεν τον έβλεπε ερωτικά με δυο λόγια. Κι ενώ το δικαστήριο τον καταδίκασε τον Ιούνιο του 2016 σε 12 μήνες κοινωνικής εργασίας και έχασε κάθε έφεση που έκανε κατόπιν, το πειθαρχικό όργανο του Ιατρικού Συλλόγου του Μάντσεστερ τον δικαιώνει τώρα, επιτρέποντάς του να κρατήσει την άδειά του αλλά και τη θέση του σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή την «ειλικρινή, βαθιά συγνώμη του» στο θύμα, αλλά και το γεγονός πως δεν ήταν παρά «μια στιγμή τρέλας αλλά και ένα σύντομο χούφτωμα»! Τον ανάγκασαν πάντως να περάσει από ένα σεμινάριο περί προσωπικών ορίων, για να μάθει τα «ναι» και τα «όχι» της χώρας όπου ζει.