Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ» Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ 20ΧΡΟΝΗ ΠΥΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΛΟΓΩ... FACEBOOK

Ο Χρήστος Τσουτσάνης μιλά στο protothema.gr - «Θα έρθω εκεί και θα σε φυτέψω στο χώμα» ήταν το μήνυμα της κοπέλας που τον μαχαίρωσε ...






Ο Χρήστος Τσουτσάνης μιλά στο protothema.gr - «Θα έρθω εκεί και θα σε φυτέψω στο χώμα» ήταν το μήνυμα της κοπέλας που τον μαχαίρωσε στην κοιλιά με σουγιά παρουσία του 26χρονου συντρόφου της




Είδε το χάρο με τα μάτια του όταν μια 20χρονη κοπέλα του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε στην κοιλιά με ένα σουγιά, παρουσιά του 26χρονου συντρόφου της, επειδή ο τελευταίος νόμιζε ότι το θύμα φλέρταρε τη αγαπημένη του.


Ο 21χρονος Χρήστος που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο Πύργου και αναρρώνει από τα τράυματά του, μίλησε στο protothema.gr για τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε πριν από λίγες ημέρες όταν δέχθηκε «επίσκεψη» από την 20χρονη κοπέλα και τον 26χρονο φίλο της.



Όπως χαρακτηριστικά, δηλώνει σκοπός τους ήταν να τον σκοτώσουν.

Ο 21χρονος Χρήστος Τσουτσάνης κατά την διάρκεια παραμονής του στο νοσοκομείο Πύργου


Ο 21χρονος δείχνει τα τραύματά του

«Ήρθαν σπίτι μου με σκοπό να με σκοτώσουν. Νωρίτερα με είχε πάρει τηλέφωνο η κοπέλα και με απειλούσε για τη ζωή μου. Μου έστελνε μηνύματα στο κινητό και μου έγραφε: "Θα έρθω εκεί και θα σε φυτέψω στο χώμα''. Εκείνη την ημέρα επέμεναν και οι δύο, η κοπέλα και ο 26χρονος φίλος της να δώσουμε ραντεβού στη θάλασσα για να δώσω εξηγήσεις επειδή πίστευαν ότι εγώ γουστάρω την 20χρονη κοπέλα. Εγώ έκανα παρέα με τον αδερφό του 26χρονου κι εκεί γνώρισα τη κοπέλα,αυτή. Αυτή άρχισε να μου στέλνει μηνύματα στο Facebook αλλά ήταν στο φιλικό πάντα. Μόνοι μας δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ και πάντα βγαίναμε με γνωστή παρέα. Δεν υπήρξε ποτέ κάτι το ερωτικό μεταξύ μας γιατί κι εγώ έχω σχέση κι αυτή είχε σχέση με τον 26χρονο», λέει στο protothema.gr ο Χρήστος Τσουτσάνης.

Το θύμα συνεχίζει: «Εγώ αρνήθηκα να τους συναντήσω εκείνη την ημέρα στη θάλασσα κι εκείνοι άρχισαν να απειλούν εμένα και την οικογένειά μου. Εξηγούσα στον 26χρονο από το τηλέφωνο ότι δεν έχω τίποτα με την κοπέλα του κι ότι τα μηνύματα που στέλναμε ο ένας στον άλλον ήταν μόνο φιλικά. Αυτός βέβαια ήταν πολύ θολωμένος και επέμενε να συναντηθούμε με σκοπό να με σκοτώσει. Αν είχα δεχτεί να τους συναντήσω στη θάλασσα θα με είχαν δολοφονήσει. Αυτοί, λοιπόν δεν δίστασαν να έρθουν στο σπίτι μου με τους σουγιάδες στα παντελόνια. Χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξε ο θείος μου. Βγήκα έξω στην αυλή κι άρχισα να λογομαχώ μαζί τους. Τότε η κοπέλα έβγαλε μαχαίρι και μου το κάρφωσε στην κοιλιά. Τότε αυτοί έτρεξαν να φύγουν και ήρθε ο θείος μου, που δεν περίμενε να συμβεί αυτό και κάλεσε βοήθεια. Ήμουν πέντε ώρες στο χειρουργείο κι όλα αυτά για ανόητο λόγο. Επειδή ο άλλος πίστευε ότι γουστάρω την κοπέλα του», λέει στο protothema.gr ο Χρήστος Τσουτσάνης.




Δίπλα στον 21χρονο βρίσκεται συνεχώς η μητέρα του η οποία και εκείνη δεν μπορεί να πιστέψει πως σώθηκε ο γιος της από αυτή την επίθεση.

«Θα το σκότωναν το παιδί μου. Ήρθαν με σουγιάδες να το μαχαιρώσουν μέσα στο σπίτι μας , ήταν αποφασισμένα τα παιδιά αυτά να κάνουν φονικό. Ταλαιπωρείται τόσες μέρες ο γιος μου εδώ στο νοσοκομείο , υποφέρει από τους πόνους του χειρουργείου στην κοιλιά κι όλα αυτά για τα μηνύματα στο fαcebook.Ευτυχώς που σώθηκε και είναι καλά», λέει στο protothema.gr η μητέρα του Χρήστου.

Την ημέρα της επίθεσης ο πατέρας του Χρήστου είχε δηλώσει στο protothema.gr σχετικά:
«Αυτά τα δύο παιδιά ήρθαν με σκοπό να σκοτώσουν το παιδί μου μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ήρθαν, έχοντας σουγιάδες στις τσέπες τους. Χτύπησαν το κουδούνι και τους άνοιξε ο θείος του παιδιού μου και ευτυχώς που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι και βοήθησε το γιο μου. Όταν τους άνοιξε την πόρτα, ζήτησαν να δουν τον Χρήστο. Μόλις εμφανίστηκε το παιδί μου έβγαλαν και οι δύο τους σουγιάδες και μάλιστα η κοπέλα ήταν αυτή που τον μαχαίρωσε στην κοιλιά».

Ο πατέρας υποστήριζε ότι η επίθεση στο παιδί του έγινε επειδή ο 26χρονος θεωρούσε ότι ο γιος του φλέρταρε την κοπέλα του και πήγε εκεί για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

«Όλα αυτά έγιναν επειδή ο 26χρονος πίστευε ότι ο γιος μου γουστάρει την κοπέλα του και ότι της στέλνει μηνύματα, πράγμα που δεν ισχύει. Ο δικός μου ο γιος έχει σχέση με μίαν άλλη κοπέλα. Αυτή που τον μαχαίρωσε δεν την ήξερε γιατί είναι από την Αθήνα. Είχε έρθει στον Πύργο τον τελευταίο καιρό και ζούσε μαζί με τον 26χρονο», λέει o πατέρας του 21χρονου αγοριού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πύργου εκτός κινδύνου.

«Η αστυνομία που είδε τα μηνύματα των παιδιών, μου είπε ότι ο 26χρονος είχε στείλει απειλητικό μήνυμα στο παιδί μου όπου του έγραφε ότι σήμερα είναι η τελευταία του ημέρα. Πήγαν αποφασισμένοι να το σκοτώσουν το παιδί μου. Ο γιος μου, από ό,τι γνωρίζω, έκανε παρέα με τον αδερφό του 26χρονου, με τον ίδιο δεν έκανε καθόλου παρέα. Θέλω να γίνει καλά το παιδί μου και να μου πει ακριβώς τι έχει συμβεί. Αυτή τη στιγμή παραμένει στο νοσοκομείο, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί οι γιατροί του έχουν βάλει ένα σωληνάκι στο στόμα μετά το χειρουργείο και ούτε κατάθεση δεν έχει δώσει ακόμα».

protothema