Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ....

Μια περίεργη αγγελία η όποια καλούσε κορίτσια να ταξιδέψουν στον κόσμο με μόλις 13 ευρώ είναι, όπως τονίστηκε στην εκπομπή Tatiana live...

Capture





Μια περίεργη αγγελία η όποια καλούσε κορίτσια να ταξιδέψουν στον κόσμο με μόλις 13 ευρώ είναι, όπως τονίστηκε στην εκπομπή Tatiana live, ο μίτος του κουβαριού που έστειλε την νεαρή κοπέλα στα δίχτυα της μαφίας που διακινεί ναρκωτικά με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ και να απειλείται με ισόβια δεσμά




Η αγγελία ήταν το ιδανικό δόλωμα για διάφορα περίεργα κυκλώματα να προσεγγίζουν όμορφα κορίτσι από όλο τον κόσμο και να τον εκμεταλλεύονται. Να σημειωθεί ότι η 19χρονη Ελληνίδα από τη Μυτιλήνη με πατέρα αστυνομικό ήθελε να γίνει μοντέλο και να γυρίσει όλο τον κόσμο. Ωστόσο η οικογένεια της πίστευε ότι βρίσκεται στην Καλαμάτα για σπουδές.

Όπως γράφει το Lesvosnews όλοι μιλούν για ένα πολύ ήσυχο κορίτσι, κόρη ενός από τους πιο συνεπείς και έντιμους αστυνομικούς της Λέσβου, ο οποίος είναι συγκλονισμένος από την είδηση βόμβα που πληροφορήθηκε και προσπαθεί μέσα από τα κομμάτια του να βρει τρόπο για να γλυτώσει το παιδί του από τα πλοκάμια της μαφίας.

Ίσως το όνειρο της 19χρονης Ειρήνης να κάνει μία πετυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, να το εκμεταλλεύτηκαν οι νονοί της μαφίας με τον καλύτερο τρόπο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να μην γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω του το 19χρονο κοριτσόπουλο.

Άλλωστε πως μπορεί ένα κορίτσι σ΄αυτή την τρυφερή ηλικία να αποτελέσει μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Αυτό δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς.

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια και ότι η 19χρονη Μελισσαροπούλου Ειρήνη θα επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας όμως πάντα στην ψυχή της την τραυματική αυτή εμπειρία.