Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η 19ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΚΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ 2,5 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΧΟΝΚ ΚΟΝΓΚ...!!!

Ένας καφέ φάκελος που περιείχε 2,6 κιλά κοκαΐνη μπορεί να κοστίσει μια ζωή στη φυλακή για τη 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο ...

Κινδυνεύει με ισόβια η Ελληνίδα μοντέλο που μετέφερε κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ | Newsit.gr




Ένας καφέ φάκελος που περιείχε 2,6 κιλά κοκαΐνη μπορεί να κοστίσει μια ζωή στη φυλακή για τη 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ. Το όνομά της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Όμως κινεζικά ΜΜΕ το δημοσιεύουν ήδη.




Η 19χρονη συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Σε έλεγχο ρουτίνας από την αστυνομία, στο σακίδιο της 19χρονης Ελληνίδας βρέθηκε μια κρυφή θήκη. Εκεί είχε κρύψει το μοντέλο έναν καφέ φάκελο με τα 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Φωτογραφία αστυνομία Χονγκ Κογνκ

Αμέσως, οι αρχές τη συνέλαβαν. Μάλιστα, η στιγμή της σύλληψής της έχει καταγραφεί σε video. Οι αστυνομικοί της φόρεσαν μαύρη κουκούλα στο κεφάλι για να μην φανεί το πρόσωπό της και την πήραν με χειροπέδες στα χέρια.




Η αξία της κοκαΐνης που μετέφερε η 19χρονη Ελληνίδα είναι, σύμφωνα με τα κινέζικα ΜΜΕ, 2,4 εκατομμύρια δολάρια Χονγκ Κονγκ (σ.σ. 300.000 δολάρια ΗΠΑ).

Τα στοιχεία της δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές. Ωστόσο, κάποια κινέζικα ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει το όνομά της. Οι αρχές, πάντως, δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της.
.newsit.gr