Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΝΤΙΟ ΠΑΤΕΡΑ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ 15ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ... ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΤΟ 2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΓΕΡΑΚΑ

Στο σχολείο έδειχνε προβληματισμένος αλλά κανείς από τους συμμαθητές και τους καθηγητές του δεν φανταζόταν τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο. ...




Στο σχολείο έδειχνε προβληματισμένος αλλά κανείς από τους συμμαθητές και τους καθηγητές του δεν φανταζόταν τα όσα έγιναν στο Αγρίνιο. Σοκάρει η απόπειρα αυτοκτονίας του παιδιού...
Η απόπειρα αυτοκτονίας μαθητή συγκλονίζει το Αγρίνιο και όχι μόνο. Ένα SMS που έστειλε ο 15χρονος στον πατέρα του, του έσωσε τη ζωή στην περιοχή της Νεάπολης Αγρινίου.

Ο ανήλικος κατανάλωσε, κατά τις βραδινές ώρες της περασμένης Κυριακής, 20 χάπια διαφόρων τύπων με σκοπό να αυτοκτονήσει. Έγραψε παράλληλα με sms ένα «αντίο» στον πατέρα του.




Ο άνδρας λαμβάνοντας το μήνυμα στο κινητό του έσπευσε στην οικία και βρήκε το παιδί ξαπλωμένο στο υπνοδωμάτιο του. Αμέσως, γύρω στις 10 το βράδυ, το μετέφερε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται έχοντας, ευτυχώς, διαφύγει τον κίνδυνο. Το Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, όπως προβλέπεται, πλέον ενεργεί την προανάκριση για την υπόθεση.

Αυτοκτονία μαθητή στον Γέρακα

Δεν τη χωρά ανθρώπινους νους την τραγωδία οικογένειας στη βορειοανατολική Αττική. Η τοπική κοινωνία του Γέρακα έχει βυθιστεί στη θλίψη, καθώς ένας 16χρονος μαθητής της Β’ Λυκείου έδωσε τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα (στο 33χλμ. της Αττικής Οδού) στο οδόστρωμα. Το ύψος από το οποίο έπεσε ο νεαρός μαθητής είναι 11μ., ενώ τουλάχιστον ένας οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να σταματήσει και τον παρέσυρε για κάποια μέτρα, αν και το παιδί ήταν ήδη νεκρό.

Συμμαθητές του στο 2ο Λύκειο Γέρακα κατέθεσαν ότι τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός φαίνονταν ιδιαίτερα θλιμμένος, ενώ έγραφε στιχάκια για έρωτα και θάνατο.

Πηγή: agrinionews.gr, katechaki.gr