Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 140 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΙΡΑΚ ΑΠΟ ΤΑ 7,3 ΡΙΧΤΕΡ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ...

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό σεισμό των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το βράδυ της Κυριακής τ...

Σεισμός Ιράν - Ιράκ: Τους 100 έφτασαν οι νεκροί του σεισμού των 7,3 Ρίχτερ - Χιλιάδες οι τραυματίες






Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των θυμάτων από τον φονικό σεισμό των 7,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το βράδυ της Κυριακής το βορειοανατολικό Ιράκ και γειτονικές περιοχές στο Ιράν και στην Τουρκία.




Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, τουλάχιστον 140 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και χιλιάδες έχουν τραυματιστεί από τον ισχυρό σεισμό, ο οποίος σημειώθηκε σε βάθος 25 χιλιομέτρων και σε απόσταση περίπου τριάντα χιλιομέτρων. νοτιοδυτικά από την πόλη Χαλάμπζα, σε μια ορεινή περιοχή στην ιρακινή επαρχία Σουλεϊμανίγια.

Η φονική σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 20:18 (ώρα Ελλάδας) και έπληξε περισσότερο το Ιράν.

Σύμφωνα, άλλωστε, με την ιρανική δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση IRIB και το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA, μέχρι τις 04:00 τοπική ώρα (03:30 ώρα Ελλάδας) είχαν καταγραφεί 130 νεκροί και 300 τραυματίες (Μόνο στην Ιρανική επικράτεια). Επίσης, έγινε αισθητός και στην Τουρκία, όπου πάντως δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές, σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές.

Ιράν και Ιράκ θρηνούν: 135 νεκροί και χιλιάδες τραυματίες από τον φονικό σεισμό - ΦΩΤΟ

DOd6KWcX0AAef3B copy