Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ... 13 ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Φωτό: www.thebackyardpioneer.com Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Είναι αποδεδειγμένη …. σε παγκόσμιο επίπεδο η χρησιμότητα ενό...







Φωτό: www.thebackyardpioneer.com

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Είναι αποδεδειγμένη …. σε παγκόσμιο επίπεδο η χρησιμότητα ενός λειόκαννου όπλου για αυτοπροστασία στο σπίτι για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Λίγα πράγματα προσφέρουν την ίδια απίστευτη ικανότητα να σταματήσουν μια επίθεση όπως ένα λειόκαννο όπλο.




Η επιλογή των 13 λειόκαννων έγινε από ειδικούς στα όπλα και στην αυτοπροστασία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι λοιπόν, κάποια όπλα υπάρχουν και πωλούνται και στη χώρα μας και κάποια όχι ….

Τα 13 λειόκαννα όπλα είναι τα εξής: Benelli M4, Beretta 1301 Tactical, Mossberg590A1, Remington 870 Express Synthetic Tactical, Winchester SXP Defender (αυτά που πωλούνται εδώ) και Chiappa C6-12, FN P-12, Kel-Tec KSG, Nighthawk Custom Overseer Model 1, Rock Island Armory S605 TAC SA, Stoeger P-350 Defense, UTAS UTS-15, Wilson Combat Standard (αυτά που δεν εισάγονται).



Benelli M4

Λίγα λειόκαννα πυροβόλα όπλα είναι αποδεδειγμένα στη μάχη όσο το Benelli M4. Αυτό το ημιαυτόματο όπλο έχει χρησιμοποιηθεί στη μάχη από τους Πεζοναύτες των ΗΠΑ και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε όλο τον κόσμο. Λειτουργεί με αέρια, χρησιμοποιεί σταθερό τσοκ και διαθέτει μια ράγα Picatinny για την τοποθέτηση red-dot οπτικών.

Η Benelli προσφέρει αρκετές παραλλαγές αυτού του όπλου, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων με πιστολοειδή λαβή και σκοπευτικά ghost-ring με ένθετα τριτίου. Όλες οι εξωτερικές επιφάνειες προστατεύονται απο την φθορά με το ειδικό φινίρισμα MILSPEC κατά της αντανακλάσεως.

Ο μηχανισμός αερίων The A.R.G.O. Piston-Driven System βασίζεται σε ένα διπλό αυτορυθμιζόμενο και αυτό-καθαριζόμενο πιστόνι ειδική παντέντα της BENELLI. Με την πυροδότηση του όπλου το σύστημα A.R.G.O. εκμεταλλεύεται τα αέρια που παράγονται τη στιγμή που είναι πιο ζεστά και καθαρά.

Το αποτέλεσμα είναι λιγότερα κατάλοιπα στο πιστόνι και πιο αξιόπιστη επανένταξη του κλείστρου. Επίσης η διαδρομή της μισής ίντσας που χρειάζεται να διανύσει το πιστόνι για τη λειτουργία του εξασφαλίζει maximum ταχύτητα και ελάχιστη ανάκρουση.






BERETTA 1301 TACTICAL

Αυτή είναι μια έκδοση για ανθρώπους της επιβολής του νόμου, για πολίτες με σκοπό την αυτοπροστασία στο σπίτι αλλά και αγώνες σκοποβολής. Το μήκος της κάννης είναι 47 εκατοστά και έχει χωρητικότητα 5+1 ή 7+1 φυσίγγια. Με το 1301 Tactical η Beretta έχει μπει πλήρως στον κόσμο της επιβολής του νόμου, προσφέροντας στους ένστολους σε όλο τον κόσμο, ένα στολίδι εξαιρετικής ταχύτητας, ακρίβειας και ευρωστίας, και μια ιδανική καραμπίνα για να εκφράσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Το διαμέτρημα της νέας καραμπίνας Beretta 1301 Tactical είναι 12 Gauge και η θαλάμη 3 ίντσες. Διαθέτει υπερμεγέθη μοχλό οπλίσεως, ασφάλεια και μοχλό απελευθέρωσης κλείστρου, χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για γρήγορη χρήση στην υπηρεσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ guns-gr.com