Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Η WASHINGTON POST ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ... ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΜΠΛ...

Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα εισέβαλαν σήμερα στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, υπό την συνοδεία μαχητών της τζιχαντιστικής συμμαχίας...






Τουρκικά στρατιωτικά οχήματα εισέβαλαν σήμερα στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, υπό την συνοδεία μαχητών της τζιχαντιστικής συμμαχίας Ταχρίρ αλ-Σαμ, σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου στα σύνορα Συρίας - Τουρκίας, αλλά κι ενός ενόπλου.

Την είδηση ότι Τούρκοι και τζιχαντιστές πολεμούν μαζί στη Συρία, μετέδωσε η Washington Post.






Τόσο ο κάτοικος, όσο και ο ένοπλος δήλωσαν ότι είδαν αρκετά οχήματα να μεταφέρουν τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις μέσα στην Ιντλίμπ, από το συνοριακό πέρασμα της περιοχής (Atmah), πριν μαχητές της Ταχρίρ αλ-Σαμ αναλάβουν την συνοδεία τους κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στην αναφερόμενη επαρχία.

 Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε ανακοινώσει χθες ότι αντάρτες από την Συρία, με την υποστήριξη τουρκικών δυνάμεων θα πραγματοποιήσουν επίθεση στην περιοχή, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ταχρίρ αλ-Σαμ.

Νωρίτερα, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων είχε αναφέρει συγκρούσεις μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και των τζιχαντιστών.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Washington Post,

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.