Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΟ... ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΔΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ TALAL SILO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΚΑ...!!

O Στρατηγός Talal Sillo, ανακοίνωσε σήμερα την οριστική η ήττα του Ισλαμικού Κράτους στη Ράκα, της βόρειας Συρίας, όπου ίδρυσε «χα...






O Στρατηγός Talal Sillo, ανακοίνωσε σήμερα την οριστική η ήττα του Ισλαμικού Κράτους στη Ράκα, της βόρειας Συρίας, όπου ίδρυσε «χαλιφάτο» το 2014.




Το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Hawar μεταδίδει ότι «κατέβηκε και η τελευταία μαύρη σημαία του ISIS», από νοσοκομείο της Ράκα, απ’ όπου υπάρχει βίντεο με σφοδρές συγκρούσεις.

Ο αμερικανικός στρατός γνωστοποίησε σήμερα ότι μπορεί να επιβεβαιώσει μονάχα ότι περίπου το 90% της Ράκας έχει ανακτηθεί. Σύμφωνα με τον αμερικανικό στρατό, περίπου 100 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν απομείνει στη Ράκα.

Οι συμμαχικές δυνάμεις κατέλαβαν το νοσοκομείο της πόλης νωρίτερα, ενώ εκπρόσωπος των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, δήλωσε ότι περίπου 22 μαχητές του ISIS σκοτώθηκαν κατά την τελική μάχη.

Οι υπόλοιποι «στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους» κατέληξαν περικυκλωμένοι μέσα στο δημοτικό στάδιο της Ράκα, το οποίο οι τζιχαντιστές είχαν μετατρέψει σε τεράστια φυλακή.