Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

TΩΡΑ: ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥ F16 ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΛΟΓΩ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ - ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»

F-16 που συμμετέχει στην άσκηση "Παρμενίων" παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα - Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπ...





F-16 που συμμετέχει στην άσκηση "Παρμενίων" παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα - Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο - Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ασφαλής
Αναστάτωση επικράτησε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όταν ένα αεροσκάφος F-16 που συμμετέχει στην άσκηση “Παρμενίων”, παρουσίασε ένδειξη μηχανικής βλάβης.





Σύμφωνα με πληροφορίες, το F-16 έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Κάρπαθο και ο πιλότος του είναι ασφαλής.

Η άσκηση Παρμενίων 2017, είναι μια Εθνική διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων, που ξεκίνησε στις 29 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 6 Οκτωβρίου 2017, στο πεδίο βολής ΨΗΛΟΣ ΣΤΑΛΟΣ στον Έβρο.

Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων.

Η άσκηση «Παρμενίων» διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).

Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.