Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ SMARTPHONE - ΒΙΝΤΕΟ

Το πρωτοποριακό .380 της Ideal Conceal μιμείται ένα smartphone όταν διπλώνεται και έχει προγραμματιστεί να εισέλθει σε παραγωγή. Το...




Το πρωτοποριακό .380 της Ideal Conceal μιμείται ένα smartphone όταν διπλώνεται και έχει προγραμματιστεί να εισέλθει σε παραγωγή.

Το πιστόλι με την διπλή κάννη είχε ανακοινωθεί αρχικά να εισέλθει σε παραγωγή το περασμένο έτος όταν έκανε το ντεμπούτο και έπρεπε να κυκλοφορήσει στα μέσα 2016 με τιμή λιανικής 395 δολαρίων.



Ο Kirk Kjellberg, Διευθύνων Σύμβουλος της Ideal Conceal,τη Δευτέρα θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για τις παραλειφθείσες ημερομηνίες παραγωγής και ανακοίνωσε μια πολύ περιορισμένη σειρά “μερικών εκατοντάδων” πιστόλων που θα εμφανιστούν στα τέλη Νοεμβρίου, ακολουθούμενη από μια ακόμη παρτίδα περίπου 1,000 όπλων τον Ιανουάριο του 2018.

“Ο Φεβρουάριος θα δει τον ίδιο όγκο παραγωγής 1.000 πυροβόλων όπλων και ο Μάρτιο θα σημειώσει άλμα στα 2.500», δήλωσε ο Kjellberg. “Η παραγωγή του δεύτερου τριμήνου θα αυξηθεί, αλλά δεν έχουμε επιλέξει αριθμό για αυτό από σήμερα.”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.