Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ... ΤΟ POLE DANCING ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Μία μεγάλη νίκη στον κόσμο των σπορ πέτυχε το pole dancing που αναγνωρίστηκε ως… άθλημα. Οι λάτρεις του pole dancing είδαν την επιλ...





Μία μεγάλη νίκη στον κόσμο των σπορ πέτυχε το pole dancing που αναγνωρίστηκε ως… άθλημα. Οι λάτρεις του pole dancing είδαν την επιλογή τους να αποτινάσσει την ταμπέλα του ερωτισμού που το συνοδεύει παραδοσιακά και να αναγνωρίζεται από την Παγκόσμια Ένωση Διεθνών Ομοσπονδιών Αθλημάτων (GAISF) ως άθλημα, έστω και αν η ισχύς της απόφασης είναι προσωρινή.




Η απόφαση σφραγίζει με επιτυχία την 11χρονη «μάχη» που έχει δώσει η Katie Coates, πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας αθλημάτων επί στύλο (IPSF), που προσπαθεί από το 2006 να αναγνωριστεί επισήμως το pole dancing ως άθλημα. Πλέον στόχος της είναι να το εντάξει έως το 2024 στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων.

«Στις αρχές του 2000 ο κόσμος ξεκίνησε (το pole dancing) για λόγους άθλησης», αναφέρει η 41χρονη Coates, τονίζοντας πως από τότε ξεκίνησε να «σβήνει» το στίγμα που συνόδευσε το άθλημά της. «Το pole dancing δεν είναι αυτό που νομίζει ο κόσμος, πρέπει να το παρακολουθήσεις για να το καταλάβεις.

tilestwra.com