Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΜΕ ΒΡΩΜΑ...!!! ΤΟ PKK ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΘΕΑΤΗΣ ΑΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙΥΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ...!!!

Ο στρατιωτικός επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), Μουράτ Καραγιλάν, προειδοποίησε την Τουρκία -ύστερα από τις απειλ...

Το PKK δεν θα παραμείνει θεατής εάν η Τουρκία επιτεθεί στο ιρακινό Κουρδιστάν





Ο στρατιωτικός επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), Μουράτ Καραγιλάν, προειδοποίησε την Τουρκία -ύστερα από τις απειλές της Άγκυρας λόγω του κουρδικού δημοψηφίσματος- ότι το δημοψήφισμα ήταν νόμιμο δικαίωμα του κουρδικού λαού.





Τόνισε ότι το δημοψήφισμα αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της αυτόνομης κουρδικής επικράτειας στο βόρειο Ιράκ, ήταν νόμιμη ενέργεια των Κούρδων και ότι οι Κούρδοι έχουν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι χώρες που απειλούν το ιρακινό Κουρδιστάν παρανομούν.

Η Τουρκία, όπως είπε, απειλεί το ιρακινό Κουρδιστάν ως να ήταν τουρκικό έδαφος και όχι ιρακινό και κατηγόρησε την Άγκυρα ότι εκείνη υποδαυλίζει το Ιράκ και το Ιράν.

Προειδοποίησε την Τουρκία ότι το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) δεν θα παραμείνει παρατηρητής εάν η Τουρκία επιτεθεί στο ιρακινό Κουρδιστάν.

Βεβαίως το PKK δεν έχει σταματήσει στιγμή τον ανταρτοπόλεμο στην ανατολική και νοτιοανατολική Τουρκία, στις τουρκοκρατούμενες επαρχίες. Προφανώς και έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις να ρίξει στον πόλεμο ενάντια στην Άγκυρα για αυτό και απειλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.