Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙΡΟΣ: ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ «ΣΑΡΩΣΕΙ» Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ O «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Βροχές και καταιγίδες, τοπικά έντονες «ντύνουν» και σήμερα, Τρίτη (24/10/2017) το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα, στ...

Καιρός Αθήνα - Καιρός Θεσσαλονίκη: Αυτές τις περιοχές θα «σαρώσει» η κακοκαιρία σε λίγες ώρες





Βροχές και καταιγίδες, τοπικά έντονες «ντύνουν» και σήμερα, Τρίτη (24/10/2017) το σκηνικό του καιρού σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, στη Δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες, με βελτίωση των φαινομένων το βράδυ από τα βορειοδυτικά.




Στη Βόρεια Ελλάδα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Ισχυρές τοπικά καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη Θράκη, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα θα είναι τοπικά ισχυρές.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως από το μεσημέρι και έπειτα.

Στην Αττική ο καιρός θα καταστεί νεφελώδης από τις απογευματινές ώρες, οπότε και θα εκδηλωθούν βροχές, πρώτα στα βόρεια του νομού και μέχρι το βράδυ και στις υπόλοιπες περιοχές. Αργά τη νύχτα, οι βροχές στα βόρεια πιθανόν να είναι πρόσκαιρα έντονες.

Στη Θεσσαλονίκη, θα παρατηρηθούν νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου. newsbomb.gr