Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

FEMA: ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ; ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ (Βίντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη Το φετινό καλοκαίρι συνέβησαν τόσα απότομα καταστροφικά κλιματολογικά φαινόμενα που είχαν να παρατηρηθο...





Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Το φετινό καλοκαίρι συνέβησαν τόσα απότομα καταστροφικά κλιματολογικά φαινόμενα που είχαν να παρατηρηθούν εδώ και πολλές δεκαετίες.

Πλημύρες, τυφώνες, ξηρασίες, σεισμοί χτύπησαν πολλές περιοχές του πλανήτη καταστρέφοντας πόλεις ολόκληρες και στέλνοντας στο θάνατο χιλιάδες άτομα.





Τους υπόλοιπους, όσοι είχαν διασωθεί από αυτές τις συμφορές στις ΗΠΑ τους συγκέντρωναν σε ειδικά καμπ τα λεγόμενα FEMA. Τι είναι αυτά τα FEMA και τι έγινε εκεί;

Κάποιοι έχουν παρομοιάσει αυτά τα FEMA με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζιστών.

Είναι πραγματικά απίστευτη η μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρέθηκε σε αυτά τα FEMA και περιέγραψε αποκαλύπτοντας το τι πραγματικά γίνεται εκεί μέσα.

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει ο αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος περιγράφει πως αντί να σώζουν τους ανθρώπους από τη θεομηνία, τους άφηναν να πεθάνουν αβοήθητους χωρίς νερό και ελάχιστη τροφή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

nikosxeiladakis

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.