Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ...!!! ΕΤΣΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΓΙΑΓΤΖΟΓΛΟΥ - ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το DNA του ταυτοποιήθηκε στον φάκελο που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου και σε ένα από τα τρομοδέματα στα ΕΛΤΑ - Ετοίμαζε νέο ...




Το DNA του ταυτοποιήθηκε στον φάκελο που εξερράγη στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου και σε ένα από τα τρομοδέματα στα ΕΛΤΑ - Ετοίμαζε νέο χτύπημα από τις 26 έως τις 31 Οκτωβρίου στα Εξάρχεια - Τα ευρήματα σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει για λίγες ημέρες “δείχνουν” σχέδιο διαφυγής, λένε αξιωματικοί που μετέχουν στις έρευνες




Ταυτοποιήθηκε το DNA του 29χρονου που κατηγορείται για την επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και για άλλες επιθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αρχές είχαν αποθηκευμένο το DNA του 29χρονου από την σύλληψή του το 2011 από ένα σακίδιο όπου είχε βρεθεί γενετικό υλικό.

Σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, από τις εργαστηριακές εξετάσεις έχουν προκύψει τα εξής:

σε πειστήρια που βρέθηκαν – κατασχέθηκαν κατά τη διενέργεια σωματικής έρευνας στον 29χρονο συλληφθέντα και ειδικότερα σε USB και σε καπέλο τζόκεϊ, ανιχνεύθηκε ένας κύριος γενετικός τύπος ατόμου,
τα στοιχεία του παραπάνω γενετικού τύπου εμπεριέχονται, ως κύρια, και στα μείγματα γενετικών υλικών που ανιχνεύθηκαν σε αντικείμενα – πειστήρια, που βρέθηκαν – κατασχέθηκαν κατά τη διενέργεια της ίδιας σωματικής έρευνας και συγκεκριμένα σε καπάκι μπουκαλιού και σε πορτοφόλι.
Αυτός ο γενετικός τύπος ταυτίζεται με τον γενετικό τύπο, που ανιχνεύθηκε σε ταινία, σε έναν από τους οκτώ συνολικά παγιδευμένους με Αυτοσχέδιο Εκρηκτικό Μηχανισμό φακέλους, οι οποίοι εντοπίστηκαν την 20 Μαρτίου 2017 στο κέντρο διαλογής των ΕΛ.ΤΑ. στο Κρυονέρι Αττικής και είχαν ως παραλήπτες πρόσωπα ευρωπαϊκών και διεθνών Οργανισμών.

Επίσης, τα στοιχεία του παραπάνω γενετικού τύπου εμπεριέχονται:

στον γενετικό τύπο που προέκυψε από ανάμειξη βιολογικών υλικών και προσδιορίστηκε σε κολλητική ταινία που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που έγινε η έκρηξη Αυτοσχέδιου Εκρηκτικού Μηχανισμού που ήταν μέσα σε φάκελο, με παραλήπτη τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, καθώς και
σε γενετικούς τύπους που ανιχνεύθηκαν σε αντικείμενα-πειστήρια, που κατασχέθηκαν στο πλαίσιο υπόθεσης φθορών σε καταστήματα και οχήματα, καθώς και επιθέσεων εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας την 11 Μαΐου 2011.
Ήθελε αίμα στα Εξάρχεια – Ετοίμαζε χτύπημα κατά αστυνομικών

Ένα σενάριο απόλυτου τρόμου εξετάζει η Αντιτρομοκρατική μετά τα στοιχεία που έχουν προκύψει ύστερα και από τον εντοπισμό διαμερίσματος στα Εξάρχεια το οποίο ο 29χρονος είχε νοικιάσει για λίγες ημέρες.

Το ισόγειο διαμέρισμα φαίνεται ότι θα εξυπηρετούσε συγκεκριμένο σκοπό. Το περίεργο είναι πως ο 29χρονος είχε νοικιάσει το σπίτι μέσω Airbnb κάνοντας χρήση των πραγματικών του στοιχείων.




Νοίκιασε δηλαδή το σπίτι με το όνομα Κωνσταντίνος Γιαγτζόγλου. Δεν χρησιμοποίησε κάποια από τις πλαστές ταυτότητες που είχε στη διάθεσή του και αυτό προκαλεί εντύπωση.

Ένιωθε βέβαιος πως δεν θα συλληφθεί; Ήθελε απλά να χρησιμοποιήσει τον χώρο ως ενδιάμεση γιάφκα για να μεταφέρει τον οπλισμό σε τρίτο χώρο;

Τα ερωτήματα μένουν, ωστόσο η μεταφορά οπλισμού μαζί με την ολιγοήμερη ενοικίαση του ισογείου στα Εξάρχεια στρέφουν τις έρευνες και σε μια άλλη κατεύθυνση.

Αυτή που οδηγεί στο σενάριο ότι ο 29χρονος ήθελε να κάνει ένα χτύπημα. Για τον λόγο αυτό άλλαζε κρυψώνα στα όπλα τα εκρηκτικά και τα ηλεκτρονικά του μέσα με στόχο να αποφύγει τον εντοπισμό.

«Θα έκανε αιματηρό χτύπημα»

Ποιος θα ήταν ο στόχος; Εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν στο στόχαστρο του 29χρονου ένστολοι και μάλιστα αστυνομικοί οι οποίοι υπηρετούν στην περιοχή των Εξαρχείων.

Τα ευρήματα στο ισόγειο διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω Airbnb ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες κάνουν τους ερευνητές της Αντιτρομοκρατικής να πιστεύουν ότι θα χρησιμοποιούσε τον χώρο αυτό για την διαφυγή του μετά το χτύπημα.

Τα ρούχα που βρέθηκαν στο χώρο ήταν λίγα. Μια αλλαξιά όλη και όλη όπως λένε πηγές του Newsit.gr. Αυτό δείχνει ότι το σπίτι των Εξαρχείων θα χρησιμοποιούνταν μόνο από τον ίδιο.

Έτσι το σενάριο μοιάζει να ολοκληρώνεται. Ο κατηγορούμενος, εικάζεται, ότι θα χτυπούσε αστυνομικό στόχο σε κοντινή ως προς το διαμέρισμα περιοχή και στη συνέχεια θα πήγαινε στο ισόγειο για να κρυφτεί για μικρό χρονικό διάστημα και να αλλάξει ρούχα ώστε να μην εντοπιστεί βάσει περιγραφής από αυτόπτες μάρτυρες.

Το χτύπημα εκτιμάται ότι θα γινόταν ως σήμερα με πιο πιθανή ημέρα την περασμένη Κυριακή και για το λόγο αυτό φαίνεται ότι νοίκιασε το σπίτι από 26 ως 31 Οκτωβρίου.
newsit