Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ CHINOOK ΠΕΤΑΞΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ

H Αναπληρώτρια Υπουργός του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Deputy Assistant Secretary for Defense Exports and Cooper...







H Αναπληρώτρια Υπουργός του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (Deputy Assistant Secretary for Defense Exports and Cooperation of United States), αρμόδια για Αμυντικές Εξαγωγές και Συνεργασία, κα Ann Cataldo, επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) και τις εγκαταστάσεις της Αεροπορίας Στρατού (ΑΣ) στο Αεροδρόμιο Μεγάρων.





Σκοπός της επίσκεψής της ήταν η επισκόπηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατού Ξηράς.


Η κα Ann Cataldo, συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα και με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, με τους οποίους αντήλλαξε απόψεις επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος των δύο χωρών.

Η Αμερικανίδα υπουργός επισκέφθηκε και τη ΓΔΑΕΕ.

Η Αναπληρωτής Γραμματέας του Τμήματος Αμυντικών Συνεργασιών του Αμερικανικού Στρατού (DASA DE&C), κυρία Ann Cataldo, συνοδευόμενη από τον Διοικητή και αντιπροσωπεία του ODC GR επισκέφτηκε τη ΓΔΑΕΕ και συναντήθηκε με την ηγεσία της. Κατά την επίσκεψή της, η κυρία Cataldo, ενημερώθηκε για την οργάνωση της ΓΔΑΕΕ και για τις προμήθειες FMS.


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ MILITAIRE

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.