Tελευταια Νεα

Κυριακή, Οκτωβρίου 15, 2017

«ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΥΚΩΤΙ... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία από την κατάθεση του πατέρα ρίχνουν φως στην οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο - Η μητέρα που έσφαξε την κόρη της και αυτοκτόνησε φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της - Όπως όλα δείχνουν έκρυβε τα χάπια της -"Νόμιζε ότι έχει καρκίνο και προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι έσω -Δεν πίστευα ότι θα έκανε κακό στο παιδί μας" ανέφερε ο πατέρας - Η Μαρίνα δεν είχε αποκαλύψει το οικογενειακό της δράμα - Ήθελε να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές


Κανείς δεν ήξερε στα αλήθεια τι συνέβαινε στο σπίτι της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 13 στο Μαρκόπουλο. Η οικογένεια έδειχνε χαρούμενη, ωστόσο, πίσω από τις πόρτες του σπιτιού κρυβόταν ένα απίστευτο δράμα.

Η μικρή Μαρίνα, δεν έχανε την αισιοδοξία και το χαμόγελο παρά το γεγονός πως στο σπίτι της… η κατάσταση δεν ήταν πάντα τόσο ήρεμη. Όλα αυτά μέχρι το μεσημέρι του μοιραίου Σαββάτου (14.10.2017).

Η 54χρονη μητέρα της, η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κλείδωσε τον πατέρα της στην αποθήκη. Άρπαξε ένα μαχαίρι και ανέβηκε στο δωμάτιο της Μαρίνας της. Την έσφαξε και στην συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο ματωμένο μαχαίρι δίπλα της.

Έμεινε πίσω μόνο ο πατέρας… να μονολογεί: «δεν πίστευα ότι θα έκανε κακό στο παιδί μας».
«Τι θα κάνουμε με την κόρη μας»

Ο πατέρας, στέλεχος μεγάλης ταξιδιωτικής εταιρείας, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε και τις δυο γυναίκες της ζωής του μέσα σε λίγο λεπτά… Η μονάκριβη κόρη του, Μαρίνα έπεσε νεκρή από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας. Ωστόσο εκείνος ήταν κλειδωμένος στο υπόγειο… δεν μπορούσε να βγει! Δεν κατάφερε να σταματήσει το κακό.

«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. «Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε» είπε ο τραγικός πατέρας στους αστυνομικούς στο Μαρκόπουλο.
«Πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας»

Είχε αποκτήσει εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό» πρόσθεσε.


Λίγο αργότερα έκανε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη… η μητέρα ήθελε να προετοιμάσει το θάνατο της. «Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας».

«Εξαφανίζονταν τα χάπια της»

Ο τραγικός πατέρας συνέχισε λέγοντας πως τις τελευταίες μέρες η γυναίκα και μητέρα της κόρης του φαίνεται πως δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή της. «Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια» αποκάλυψε. Μαρκόπουλο

«Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας» είπε σαστισμένος λίγο αφότου είχε δει μάνα και κόρη νεκρές σε μία λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού τους.

«Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της»

Την αγάπη αλλά και το άγχος που είχε η μητέρα για την 17χρονη αποκάλυψε και μία οικογενειακή φίλη. «Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία».

newsit
« Προηγουμενη
Επομενη »