Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ Ο ΣΕΡ ΤΟΜ ΤΖΟΥΝΣ!

Με αφορμή το σκάνδαλο Γουάινστάιν, ο Σερ Τομ Τζόουνς δήλωσε πως η σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση αποτελεί σύνηθες φαινόμενο όχι...




Με αφορμή το σκάνδαλο Γουάινστάιν, ο Σερ Τομ Τζόουνς δήλωσε πως η σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση αποτελεί σύνηθες φαινόμενο όχι μόνο στο Χόλιγουντ, αλλά και στη μουσική βιομηχανία.




Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο BBC είπε: «Τέτοια πράγματα πάντα συνέβαιναν και στη μουσική βιομηχανία. Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που παραπονιόντουσαν για τους ατζέντηδες και τα «περίεργα» πράγματα που εκείνοι περίμεναν ότι θα κάνουν για να εξασφαλίσουν ένα δισκογραφικό συμβόλαιο, αντίστοιχα με ένα κινηματογραφικό».

Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής επεσήμανε πως κάθε συνάντηση με το συγκεκριμένο άτομο τον έκανε να αισθάνεται απαίσια: «Αλλά μετά σκέφτεσαι » Πρέπει να ξεφύγω από αυτόν τον άνθρωπο και δε μπορώ να είμαι έτσι. Πρέπει να το ξέρεις μέσα σου, δεν κάνεις πράγματα απλά και μόνο επειδή σκέφτεσαι «πρέπει να το κάνω». Όχι μόνο στη σόουμπιζ, αλλά σε ο,τιδήποτε εμπλέκεσαι. […] Πάντα υπήρχε το στοιχείο ότι οι άνθρωποι με δύναμη μερικές φορές το εκμεταλλεύονται, αλλά όχι όλοι. Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι.».