Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ...» ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΕΡΙΞΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

«Θέλω να βρουν τον φονιά. Τίποτα άλλο», τόνισε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνώ...




«Θέλω να βρουν τον φονιά. Τίποτα άλλο», τόνισε ο πατέρας της άτυχης 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στον ίδιο χώρο όπου φίλοι και συγγενείς της λένε την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στην άγρια δολοφονηθείσα εφοριακό.




«Είμαι χάλια. Δεν έχω μάθει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορεί το παιδί να είχε μία σχέση και επειδή χωρίσανε, ήταν μορφωμένο παιδί, να σκότωσε το παιδί. Εγώ περιμένω ότι είναι κάτι από τη δουλειά της. Τη στιγμή που το παιδί πήρε βαριά πράγματα στα χέρια του -λίστα Λαγκάρντ, μεγάλες εταιρείες, ελέγχους στα νησιά- το παιδί καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα. Μου έλεγε μπαμπά θέλω να φύγω από το ΣΔΟΕ», ανέφερε ο πατέρας σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει και τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από την οικογένεια για το πρόσωπό του, αφού η άλλη κόρη του τον χαρακτήρισε «ξεφτίλα», σημειώνοντας: «Η γυναίκα μου φταίει για όλα. Αν ήμουν εγώ στο σπίτι, αυτό δεν θα γινόταν. Έλεγχα τα παιδιά πάντα πού ήταν. Είχα τον τρόπο μου και μπορούσα να τα ελέγχω. Η Δώρα αν έγινε κάτι, αυτή που ήταν, ήταν από μένα. Δούλεψα σκληρά για τα παιδιά αυτά, μέρα νύχτα και τα μεγάλωσα».

«Δεν θα αφήσω πέτρα που να μη σηκώσω για να βρω ποιος σκότωσε το παιδί μου», σημείωσε ακόμη, για να συμπληρώσει ότι δεν πιστεύει ότι το έγκλημα ήταν ερωτικό.



thecaller