Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ην οργή του κόσμου, γνώρισε μια μητέρα, όταν κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία που είχε ακουμπήσει το μωρό της στο πάτωμα εν...




ην οργή του κόσμου, γνώρισε μια μητέρα, όταν κυκλοφόρησε στα social media μια φωτογραφία που είχε ακουμπήσει το μωρό της στο πάτωμα ενός αεροδρομίου. Ποια είναι όμως η δική της άποψη για το θέμα και γιατί το έκανε αυτό;




Η φωτογραφία τραβήχτηκε από έναν άνδρα που είδε την γυναίκα και το μωρό της στο αεροδρόμιο του Κολοράντο στις ΗΠΑ.

Σε αυτήν φαίνεται η Μόλι Λένσινγκ να κάθεται σε ένα παγκάκι στο αεροδρόμιο και να μιλά στο τηλέφωνό της. Η κόρη της, Αναστασία, δύο μηνών, φαίνεται ξαπλωμένη πάνω σε μια κουβέρτα στο πάτωμα μπροστά στη μαμά της.





Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα socia media που δείχνει το μωρό στο πάτωμα του αεροδρομίου. Πηγή φωτό: Facebook
Ο άνδρας που τράβηξε τη φωτογραφία την μοιράστηκε στο διαδίκτυο, όπου πολύ σύντομα έγινε viral.

Φυσικά, πολλοί κατέκριναν την γυναίκα, με κάποιον να σχολιάζει: «Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν είπε ‘Φοβάμαι την ημέρα που η τεχνολογία θα καταλάβει την ανθρωπότητα μας... ο κόσμος θα κατοικηθεί από μια γενιά ηλιθίων’».

Αλλά η Μόλι απάντησε στην κριτική, γνωστοποιώντας μια πολύ διαφορετική πλευρά της ιστορίας.

Σύμφωνα με την ίδια, μόλις είδε τη φωτογραφία, ένιωσε πως παραβιάστηκε η ιδιωτική της ζωή. Όπως δήλωσε η ίδια στο Today: «Είχαμε την ατυχία να κολλήσουμε στο αεροδρόμιο όταν έπεσαν τα συστήματα της Delta Airlines. Η Αναστασία καθόταν πολλές ώρες στο καθισματάκι της ή στην αγκαλιά μας».

Οι πτήσεις του ζευγαριού καθυστέρησαν τόσο, που κατέληξαν τελικά να περάσουν 20 ώρες στο αεροδρόμιο.



Η Μόλι Λένσινγκ με το σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά. Πηγή φωτό: Facebook






«Τα χέρια μου είχαν κουραστεί. Η μικρή έπρεπε να τεντώσει το κορμάκι της. Και έπρεπε να επικοινωνήσω με όλα τα μέλη της οικογένειας που αναρωτιόντουσαν πού βρισκόμασταν».
Η νοσοκόμα παιδιατρικής κλινικής, δήλωσε πως τρομοκρατήθηκε όταν είδε τη φωτογραφία – που ελήφθη το 2016 – μετά από αρκετούς μήνες να γίνεται viral.

Και εξήγησε: «Είχα ξεκινήσει πρόσφατα να εργάζομαι σε ένα παιδιατρικό κέντρο και φοβήθηκα μήπως κάποιος από τους συναδέλφους μου ή το αφεντικό μου τι θα γινόταν αν έβλεπαν τη φωτογραφία και τα σχόλια. Μπορεί να πίστευαν ότι δεν θα έπρεπε να εργάζομαι με βρέφη. Είναι ανίσχυρη σε σχέση με το διαδίκτυο και γνωρίζω ότι είμαι η καλύτερη μαμά στις κόρες μου και ξέρω πως τις μεγαλώνω όσο καλύτερα μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.