Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΗΝ... «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ...!!!

Το Ιράν και η Τουρκία συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία και το συντονισμό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τη διασφάλι...





Το Ιράν και η Τουρκία συμφώνησαν να ενισχύσουν τη συνεργασία και το συντονισμό για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και τη διασφάλιση των συνόρων, επιβεβαιώνοντας την αγνόησή τους στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος του ιρακινού Κουρδιστάν.




Ο επικεφαλής του ιρανικού Γενικού Επιτελείου, υποστράτηγος Μοχάμαντ Μπακίρι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά τη συνάντηση του με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλούσι Ακάρ, σήμερα στην ιρανική πρωτεύουσα, δήλωσε :

«Συζητήσαμε τις επιπτώσεις του δημοψηφίσματος στην κουρδική περιοχή του Ιράκ και υπογραμμίσαμε την ενότητα του ιρακινού εδάφους και την απόρριψή μας στα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος».

Ο Μπακίρι επεσήμανε ότι η επόμενη φάση θα είναι η ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ του Ιράν και της Τουρκίας, η διεξαγωγή κοινών στρατιωτικών ασκήσεων, η συμμετοχή σε ελιγμούς και στις δύο χώρες καθώς και η ασφάλεια των συνόρων.



(alahednews.com.lb, ensonhaber.com)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.