Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΡΟΔΟ... ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ..!!

Ο 40χρονος –πρώην, πλέον πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας τιμωρήθηκε με συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών και πρόστιμο 2.000 ευρώ για επ...

Ρόδος: Βαριά «καμπάνα» για επίθεση σε διαιτητή με… πυροσβεστήρα!




Ο 40χρονος –πρώην, πλέον πρόεδρος ερασιτεχνικής ομάδας τιμωρήθηκε με συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών και πρόστιμο 2.000 ευρώ για επίθεση εναντίον διαιτητών της κατηγορίας




Μήνυμα κατά του χουλιγκανισμού ήταν η «καμπάνα» που έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου στον πρόεδρο μιας ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού, για την επίθεσή του εναντίον των διαιτητών ενός αγώνα της κατηγορίας με… πυροσβεστήρα!

Ο 40χρονος –πρώην, πλέον πρόεδρος- τιμωρήθηκε με συνολική ποινή φυλάκισης 25 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ, καθώς κρίθηκε ένοχος δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη με αφορμή αθλητική εκδήλωση κατά συρροή και κατά συναυτουργία, αφού είχε σπάσει την πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών και επιτέθηκε στους δύο από αυτούς.

Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο που συμμετείχε στην επίθεση η οποία έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2012 με μια… πλαστική καρέκλα! Αποτέλεσμα των χτυπημάτων που δέχθηκαν, ήταν ο τραυματισμός των δύο διαιτητών. Όμως, η δίωξη για τον δεύτερο κατηγορούμενο έπαυσε καθώς έχει αποβιώσει.