Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΑΣ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΝ... ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΜΩΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ» Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ» ΦΑΝΕΛΑ

Η ΠΑΕ Ποντίων, μια μικρή αλλά εμβληματική ομάδα από την Κομοτηνή, δίνει με αποφασιστικό τρόπο έναν άλλο αγώνα, έξω από τις γραμμές του...




Η ΠΑΕ Ποντίων, μια μικρή αλλά εμβληματική ομάδα από την Κομοτηνή, δίνει με αποφασιστικό τρόπο έναν άλλο αγώνα, έξω από τις γραμμές του γηπέδου, για να υπερασπιστεί την επιλογή της να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης με μια εμφάνιση - φόρο τιμής στα χιλιάδες θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.




Το ''δεν ξεχνώ την πατρίδα μου και τιμώ τους νεκρούς μου" είναι μέσα στην καρδιά μας, μέσα στο μυαλό μας. Έτσι όπως πάμε, σε λίγο θα μας ζητήσουν να αλλάξουμε και το όνομα της ομάδας», λέει στο pontos-news.gr ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μιχάλης Κακουλίδης, αναφορικά με το μεγάλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από την «απαγορευμένη» φανέλα και τις βαριές τιμωρίες που υπέστη ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Θρυλορίου Ροδόπης.

Πολλοί θεώρησαν ότι η ποινή από το πειθαρχικό όργανο της ΕΠΣ Θράκης αποτελούσε ένα μήνυμα. «Ναι, θεωρώ ότι ήταν ένα εκδικητικό μήνυμα. Ήταν σαν να μας έπαιρναν το κεφάλι, γιατί 2.000 ευρώ το πρόστιμο, συν τα έξοδα παράστασης στην Αθήνα, μαζί με δικηγόρους, παράβολα κτλ., το ποσό ανέβηκε στις 4.000.

Κι αν ξανασυμβεί στο επόμενο παιχνίδι, αυτό το ποσό διπλασιάζεται. Άρα εμείς σαν ερασιτεχνικό σωματείο δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε αυτό το παράλογο παιχνίδι, και αναγκαστικά δεν θα μπορούμε να συνεχίσουμε στο Πρωτάθλημα. Όμως, παρά τα όσα έχουμε τραβήξει μέχρι τώρα δεν τα παρατήσαμε, δείξαμε τσαγανό και συνεχίσαμε.

 Κι αυτό ενδυναμώνει τους Πόντιους σε όλη την Ελλάδα. Παίρνουμε χιλιάδες μηνύματα στήριξης από παντού».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ PONTOS-NEWS