Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΑΠΟΛΥΤΩΣ... ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΕΙΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΚΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Πρόσκληση να επισκεφθεί την Ελλάδα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια της διε...

Ο Αλέξης Τσίπρας προσκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα




Πρόσκληση να επισκεφθεί την Ελλάδα απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στη διάρκεια της διευρυμένης συνάντησης των αντιπροσωπειών ΗΠΑ-Ελλάδας στον Λευκό Οίκο, ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος συνεχάρη τον κ. Τσίπρα και την κυβέρνηση του για τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να βγει η χώρα οριστικά από την κρίση και δήλωσε ότι είναι στο πλευρό της Ελλάδας.




«Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Ελλάδα, είστε ευπρόσδεκτος», είπε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι οι Έλληνες λατρεύουν την Αμερική και παράλληλα σημείωσε ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν πολλοί Έλληνες που παίζουν έναν πολύ κρίσιμο ρόλο στην πολιτική και την οικονομία και πολλοί από αυτούς είναι υποστηρικτές του.

«Απολύτως, απολύτως εξαιρετική υποστήριξη», σχολίασε στο σημείο αυτό ο κ. Τραμπ.

Παίρνοντας τον λόγο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είπε ότι γνωρίζει αυτά που έχει περάσει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και συνέχισε:

«Σας συγχαίρω για όλα όσα έχετε κάνει. Ξέρω ότι ειδικά στο πεδίο του τουρισμού έχετε μια πολύ δυναμική ανάκαμψη, έχετε χτυπήσει νούμερα ρεκόρ. Η Ελλάδα είναι ένας πανέμορφος τόπος, έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και είμαστε μαζί σας. Είμαστε μαζί σας πραγματικά και είναι τιμή μας να σας έχουμε εδώ σήμερα».

«Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε μαζί σας σήμερα και προσδοκούμε να έχουμε αυτές τις συζητήσεις για τη συνεργασία, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ενισχύσουμε τη στρατηγική μας συνεργασία», τόνισε ο Έλληνας πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Η Ελλάδα είναι ένας πυλώνας σταθερότητας στην περιοχή. Ίσως να είναι η πιο όμορφη περιοχή, μεν, αλλά και η πιο σταθερή χώρα στην περιοχή. Οπότε, λοιπόν, προσδοκούμε με ανυπομονησία να προχωρήσουμε τη συνεργασία μας διότι έχουμε κοινές βλέψεις και κοινά συμφέροντα στην περιοχή». tribune.gr