Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ω ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ...!! ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ (Ο ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ) ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Μεγάλης εμβέλειας λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων έκαναν στην Πάτρα δυο Πακιστανοί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, όπως αποδείχθηκ...

Χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων βρέθηκαν στην Πάτρα





Μεγάλης εμβέλειας λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων έκαναν στην Πάτρα δυο Πακιστανοί, ο ένας από τους οποίους ανήλικος, όπως αποδείχθηκε μετά την επιχείρηση που οργάνωσαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή τους και σε μια αποθήκη στην πόλη, βρέθηκαν χιλιάδες συσκευασίες καπνού και πακέτα τσιγάρων.




Αξιοποιώντας πληροφορίες που τους δόθηκαν, οι αστυνομικοί εγκλώβισαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17χρονος αλλοδαπός χωρίς να διαθέτει άδεια ικανότητας οδήγησης και τον ακινητοποίησαν μαζί με τον 26χρονο ομοεθνή του που επέβαινε. Στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρήκαν 5.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Όμως, αυτά δεν ήταν παρά η «κορυφή του παγόβουνου», καθώς σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν οι δυο νεαροί ως αποθήκη, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα 12.130 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 290 συσκευασίες με λαθραίο καπνό!
Οι Πακιστανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά περίπτωση, ενώ τα καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Πατρών για τον υπολογισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.