Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΚΕΪΒΙΝ ΣΠΕΪΣΙ: Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ

Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του Κέβιν Σπέισι, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος εν μέσω θύελλας αντιδράσεων καθώς ...






Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του Κέβιν Σπέισι, ο οποίος αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος εν μέσω θύελλας αντιδράσεων καθώς κατηγορήθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά έναν ηθοποιό όταν αυτός ήταν σε ηλικία 14 ετών.






Ενώ λοιπόν τα φώτα έχουν πέσει στον πρωταγωνιστή του House Of Cards και τον ηθοποιό Άντονι Ραπ ο οποίος έκανε την καταγγελία, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail έρχεται να αποκαλύψει το σκοτεινό οικογενειακό παρελθόν του πασίγνωστου ηθοποιού.

Η Daily Mail φιλοξενεί δηλώσεις του μεγαλύτερου αδελφού του ηθοποιού, του 62χρονου Ράνταλ Φάουλερ, ο οποίος προβαίνει σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Σύμφωνα με τα όσα λέει ο 62χρονος, ο πατέρας τους, ήταν ναζί ενώ τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά. Μάλιστα τονίζει πως ήταν τόσο άγριος που τον αποκαλούσαν «The Creature», δηλαδή «Το Πλάσμα».

Ο Φάουλερ εργάζεται ως ηθοποιός και οδηγός λιμουζίνας στο Άινταχο των ΗΠΑ με την ζωή του να διαφέρει παρασάγγας από αυτήν του διάσημου αδελφού του με τον οποίον δεν έχουν σχέσεις.

Ωστόσο παρά την σημερινή τους αποξένωση, όπως λέει ο ίδιος, μαζί με την μεγαλύτερη αδελφή τους Τζούλι, έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στο «σπίτι του τρόμου» όπου μεγάλωσαν κάτω από την αυστηρή και επιβλητική παρουσία του ακροδεξιού σαδιστή και ανώμαλου πατέρα τους, αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail.Ο Κέβιν Σπέισι με τον αδελφό του, Ράνταλ Φάουλερ

Μάλιστα οι «πληγές» είναι τόσο βαθιές που ο 62χρονος σήμερα Ράνταλ, αποκαλύπτει πως ο ίδιος συνειδητά δεν έκανε παιδιά προκειμένου αυτά «να μην κληρονομήσουν τα σαδιστικά ένστικτα» που είχε ο Τόμας Τζέφρι Φάουλερ.Αριστερά ο Τόμας Τζέφρι Φάουλερ και δεξιά ο Κέβιν Σπέισι

«Υπήρχε τόσο σκοτάδι στο σπίτι μας, που ήταν απίστευτο. Ήταν άθλια η κατάσταση. Ο Κέβιν προσπάθησε να αποφύγει αυτό που συνέβαινε, κλείστηκε σε μια συναισθηματική φούσκα. Άδειασε μέσα του», λέει.






Ο Φάουλερ υποστηρίζει ότι η μητέρα τους αηδίασε όταν ανακάλυψε ότι ο άνδρας της κακοποιούσε σεξουαλικά μια έφηβη συγγενή τους το 1964. Λέει ακόμη ότι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να προστατέψει τον αδελφό του κι ότι η αδελφή τους Τζούλι το έσκασε από το σπίτι μόλις έκλεισε τα 18.Η οικογένεια Φάουλερ. Από αριστερά, ο Κέβιν Σπέισι, η μητέρα, η μεγάλη αδελφή Τζούλι και ο Ράνταλ Φάουλερ

«Απειλούσα συνεχώς τον πατέρα μου ότι αν άγγιζε ποτέ τον αδελφό μου θα αποκάλυπτα τα πάντα στη μητέρα και θα διαλυόταν η οικογένεια».

Είπε ακόμη ότι ο πατέρας τους ήταν μέλος του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος κι ότι κούρευε το μουστάκι του για να μοιάζει με τον Αδόλφο Χίτλερ.
Το Netflix στην σκιά του σκανδάλου

Την ίδια ώρα το πασίγνωστο δίκτυο Netflix το οποίο και μεταδίδει την δημοφιλή σειρά House of Cards ανακοίνωσε την Δευτέρα, εν μέσω θύελλας για το σκάνδαλο με τον Κέβιν Σπέισι πως η νέα σαιζόν θα είναι και η τελευταία.

Σε ανακοίνωσή της η Νetflix δηλώνει «βαθιά προβληματισμένη» από τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού, αν και εκπρόσωπός της είπε ότι η απόφαση για τον τερματισμό της σειράς είχε ληφθεί μήνες νωρίτερα.

σειρά House of Cards άρχισε να προβάλλεται το 2013 και καταγράφει τις προσπάθειες του Φρανκ και της Κλερ Άντεργουντ (Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ) να ανέβουν με δολοπλοκίες και δολοφονίες την πολιτική κλίμακα μέχρι το Λευκό Οίκο. Η σειρά προτάθηκε για 33 βραβεία Έμμυ και οκτώ «Χρυσές Σφαίρες» με τον Σπέισι και τη Ράιτ να κερδίζουν Χρυσές Σφαίρες για τις εμφανίσεις τους.

«Η ιστορία του Άντονι Ραπ είναι βαθιά λυπηρή», έγραψε ο δημιουργός του House of Cards, Μπο Γουίλιμον, στο Twitter. Και συμπλήρωσε: «Όσο συνεργαζόμουν με τον Κέβιν Σπέισι στο House of Cards, δεν είχα παρατηρήσει ή ενημερωθεί για κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα. Γι΄ αυτό έλαβα σοβαρά υπόψη μου τις αναφορές και δεν το περίμενα. Στηρίζω τον κ. Ραπ και το θάρρος του».

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την κίνηση του Σπέισι να βγει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη από τον ηθοποιό Άντονι Ραπ, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον πρώτο το 1986. Τότε ο Ραπ ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26. Ο τελευταίος πάντως υποστηρίζει ότι δεν θυμάται.