Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ...» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ... ΒΙΝΤΕΟ

Σε σοκ βρίσκεται ο ηλικιωμένος κοσμηματοπώλης που εκτέλεσε με καραμπίνα τον 29χρονο ληστή που μπήκε στο κατάστημά του στη Δράμα. ...






Σε σοκ βρίσκεται ο ηλικιωμένος κοσμηματοπώλης που εκτέλεσε με καραμπίνα τον 29χρονο ληστή που μπήκε στο κατάστημά του στη Δράμα.




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha o 79χρονος ισχυρίστηκε στις αρχές ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον 29χρονο. Οπως είπε, ο δράστης κρατούσε όπλο και τον πυροβόλησε γιατί ένοιωσε πως η ζωή του απειλήθηκε. «Δεν ήθελανα τον σκοτώσω» φέρεται να είπε στις αρχές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αργυροχρυσοχόος πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του και ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει ότι οι δύο διαρρήκτες οπλοφορούσαν ή ότι τον απείλησαν με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο 29χρονος επίδοξος διαρρήκτης σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος και οι περίοικοι που άκουσαν τον κρότο του πυροβολισμού και βγήκαν από τα σπίτια τους, είδαν τον ηλικιωμένο να κρατάει ακόμη το όπλο. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον 79χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Το σκηνικό είχε επαναληφθεί το 1996 όταν και τότε πήγαν να του κλέψουν το κατάστημα, πάλι βράδυ. Σύμφωνα με το τοπικό site και τότε ο 79χρονος είχε πυροβολήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σκοτώνοντας τον διαρρήκτη. Τότε και πάλι είχε συλληφθεί αλλά είχε αθωωθεί στο δικαστήριο.

drama2