Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ρώσος βουλευτής αποκάλυψε πως η Πιονγιάνγκ είναι έτοιμη να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο, ο οποίος θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές αμερι...

Παγκόσμιος συναγερμός: Έτοιμη η Βόρεια Κορέα να εκτοξεύσει πύραυλο στις ΗΠΑ




Ρώσος βουλευτής αποκάλυψε πως η Πιονγιάνγκ είναι έτοιμη να εκτοξεύσει βαλλιστικό πύραυλο, ο οποίος θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές αμερικανικές ακτές
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sputnik, ρωσική αντιπροσωπεία βρισκόταν σε επίσημη αποστολή στη Βόρεια Κορέα από τις 2 έως τις 6 Οκτωβρίου, προκειμένου οι Ρώσοι βουλευτές να διαπραγματευτούν για την κρίση που έχει ξεσπάσει με το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.




Όπως υποστήριξε ο Άντον Μοροζόφ, η Πιονγιάνγκ είναι έτοιμη να εκτοξεύσει νέο εξελιγμένο πύραυλο, ο οποίος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς και τα νούμερα που κοινοποιήθηκαν στη ρωσική διπλωματική αποστολή, θα μπορεί να καλύψει την απόσταση έως τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η δοκιμή αυτή, εφόσον επιβεβαιωθεί και εκτοξευθεί ο νέος πύραυλος, θα είναι η έβδομη και η τρίτη μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ο Μορόζοφ τόνισε ότι η κατάσταση απαιτεί την άμεση παρέμβαση όλων των ενδιαφερομένων κρατών, προκειμένου να αποφευχθούν οι εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας.


«Με βάση τα δεδομένα που μας έδωσαν και τους υπολογισμούς που έγιναν, ο νέος πύραυλος που προγραμματίζει να εκτοξεύσει η Βόρεια Κορέα θα μπορεί να πλήξει τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ», τόνισε ο κ. Μοροζόφ.

Να σημειωθεί ότι η τελευταία πυραυλική δοκιμή από την Πιονγιάνγκ πραγματοποιήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο πύραυλος πέταξε πάνω από το έδαφος της Ιαπωνίας και συνετρίβη στη θάλασσα μετά από πτήση διάρκειας 20 λεπτών.

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα η Βόρεια Κορέα, τα όπλα που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα δεν προορίζονται για επιθετικούς σκοπούς, αλλά για άμυνα απέναντι στις απειλές και στα μέτρα της Ουάσινγκτον εναντίον της.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, από την πλευρά του, προειδοποίησε ότι πιθανές ενέργειες της Βόρειας Κορέας θα αντιμετωπίζονται με «φωτιά και οργή» από τις ΗΠΑ. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.