Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΕΛΑΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΔΙΕΡΡΗΞΕ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Άρπαξε 50 πακέτα τσιγάρων διάφορων εταιρειών, μαζί με 107 ευρώ και ένα δολάριο που βρήκε στο ταμείο, αλλά και μια φωτογραφική μηχανή κ...




Άρπαξε 50 πακέτα τσιγάρων διάφορων εταιρειών, μαζί με 107 ευρώ και ένα δολάριο που βρήκε στο ταμείο, αλλά και μια φωτογραφική μηχανή και έναν φορτιστή κινητού




«Θεριακλής» ήταν ένας ανήλικος μετανάστης, ο οποίος διέρρηξε τα ξημερώματα του Σαββάτου το παράθυρο της καντίνας ενός 60χρονου στην Πάτρα και άρπαξε 50 πακέτα τσιγάρων διάφορων εταιρειών, μαζί με 107 ευρώ και ένα δολάριο που βρήκε στο ταμείο, αλλά και μια φωτογραφική μηχανή και έναν φορτιστή κινητού.


Ωστόσο, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, ο 17χρονος Αφγανός συνελήφθη μέσα σε λίγη ώρα και τα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της καντίνας. Ο ανήλικος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για κλοπή.

---- Πήρε στο λαιμό του και την 38χρονη μητέρα του ένας ανήλικος που έκλεψε μια μοτοσικλέτα από την Καλαμάτα για να κάνει τις βόλτες του, αλλά εντοπίστηκε το επόμενο κιόλας πρωί από αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθη. Η μηχανή αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, μαζί με τη μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.