Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ... ΑΠΕΙΛΗ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΟΠΛΟ!

ο πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017, υπάλληλος εταιρίας συμβεβλημένης με τον ΔΕΔΔΗΕ για τη διαδικασία διακοπής της παροχής του ρεύματ...




ο πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου 2017, υπάλληλος εταιρίας συμβεβλημένης με τον ΔΕΔΔΗΕ για τη διαδικασία διακοπής της παροχής του ρεύματος σε οφειλέτες της ΔΕΗ πήγε να «κόψει» το ρεύμα σε οφειλέτη στην Καβάλα επί της οδού Κ. Ουράνη στην Κηπούπολη στο πλαίσιο του καθημερινού του δρομολογίου. Μόνον που σε αυτήν την «περίπτωση», η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν λίγο… διαφορετική!




Αρχικά ο υπάλληλος προσέγγισε το εξωτερικό του σπιτιού (μονοκατοικία) για να εξετάσει αν όντως η «χελώνα» είναι η σωστή. Την ώρα που κατέγραφε τους αριθμούς και «έπαιρνε» τη μέτρηση για να συμπληρώσει τα χαρτιά του, μία κυρία από τον επάνω όροφο τον ρώτησε ποιος είναι και τι θέλει. Μετά τις απαραίτητες «συστάσεις», η κυρία τον «συμβούλεψε» να φύγει μακριά από το σπίτι. Όταν ο υπάλληλος τής εξήγησε ότι πρέπει να κάνει τη δουλειά του, εκείνη ειδοποίηση τον σύζυγό της.

Ο κύριος «βγήκε» έξω και άρχισε να φωνάζει στον υπάλληλο ζητώντας του επιτακτικά «να μην πλησιάζει στην περιουσία του». Όταν για δεύτερη φορά ο εργαζόμενους τού εξήγησε ότι η «χελώνα» της ΔΕΗ δεν είναι περιουσία του και ότι ο ίδιος θα πρέπει να προβεί στη διακοπή έτσι ώστε να μη χάσει τη δουλειά του, ο ιδιοκτήτης τον απείλησε ότι θα τον… πυροβολήσει με την καραμπίνα. Ο υπάλληλος ξεκίνησε τη διαδικασία της διακοπής της παροχής όταν ο «θερμόαιμος» οφειλέτης ξαναμπήκε τρέχοντας μέσα στο σπίτι κατεβαίνοντας στο υπόγειο.




Από μέσα ακούγονταν οι φωνές της γυναίκας η οποία τον παρακαλούσε «να μην το κάνει αυτό» και να «μη βγει έξω». Τότε ήταν που ο υπάλληλος τράπηκε σε… φυγή. Ως ήταν λογικό, ανέφερε το περιστατικό στο 100. Λίγο μετά και αφού ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία ότι μπορούσε να προσεγγίσει εκ νέου το σπίτι, ο υπάλληλος ξαναβρέθηκε στη μονοκατοικία της Κ. Ουράνη όπου, παρουσία των οργάνων της Τάξης, προέβη στη διακοπή της παροχής εν μέσω «ύβρεων» και απειλών από τον οφειλέτη ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση.




Λίγες ώρες μετά, ο υπάλληλος ενημερώθηκε από την υπηρεσία του ότι ο εν λόγω λογαριασμός πληρώθηκε και ότι θα πρέπει να ξαναπάει να προχωρήσει σε επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος…

Λίγο πριν τις 20:00 έγινε τελικά η επανασύνδεση της παροχής, παρουσία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι δε χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς ο… «μάγκας» δεν ήταν στο σπίτι και συνεπώς δεν υπήρξε ένταση, όπως το πρωί.
kavalapost

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.