Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς, είναι καλά στην υγεία του και με πλήρη διαύγεια, έφερε ωστόσο εμφανή τα σημάδ...




Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, αφού εξετάστηκε από τους γιατρούς, είναι καλά στην υγεία του και με πλήρη διαύγεια, έφερε ωστόσο εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας




Τον δρόμο για το σπίτι του στην Καλέσα Ηρακλείου πήρε το απόγευμα της Δευτέρας, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, αφού τού παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική βοήθεια στο ιατρείο της Σχολής Αστυφυλάκων Ρεθύμνου.


Ο 53χρoνος επιχειρηματίας, μετά την επιτυχή επιχείρηση της απελευθέρωσής του μετά από 186 ημέρες ομηρείας, μεταφέρθηκε σε χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, στη Σχολή Αστυφυλάκων, όπου εξετάσθηκε από ειδικό γιατρό, ενώ δίπλα του βρισκόταν ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ και μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ήταν καλά στην υγεία του και με πλήρη διαύγεια, έφερε ωστόσο εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας.




Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την παραμονή του στη Σχολή Αστυφυλάκων έδωσε στους αστυνομικούς σημαντικές πληροφορίες για την πολυήμερη κράτησή του.

Οι συλλήψεις έχουν φτάσει τις 12, ενώ στην υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται 15 άτομα.

Η επίσημη παρουσίαση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Τετάρτης, στα Χανιά, όπου αναμένονται ο αναπληρωτής υπουργός, Νίκος Τόσκας και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, Κώστας Τσουβαλάς.

Για την εξιχνίαση της πολύκροτης υπόθεσης συγχαρητήριες ανακοινώσεις προς την ΕΛΑΣ εξέδωσαν πολλοί φορείς του νησιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.