Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΕ ΗΠΑ: «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΦΥΛΩΝ... ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»...!!!

Ο Π@Π@ΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ 30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Ο Πρόεδρος της Δημο...









Ο Π@Π@ΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ 30 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφερόμενος στην κρίση με τις βίζες με τις Ηνωμένες Πολιτείες είπε τα εξής: Είναι ένα περιστατικό που προκάλεσε ένας πρέσβης εδώ. Το να θυσιάζει Αμερική έναν στρατηγικό εταίρο σα την Τουρκία για έναν άσχετο πρέσβη είναι απαράδεκτο. Εμείς δεν είναι δυνατόν να πούμε ναι σε κάτι τέτοιο. Τον υπουργό εξωτερικών μου του είπα το εξής: ” Θα τους επιδώσετε ένα κείμενο κατά λέξη ίδιο με αυτό που μας επέδωσαν “. Θα αρχίσουμε και μείς την ίδια πρακτική. Και μέσα σε 2 ώρες την αρχίσαμε.




Για ποιον λόγο; Εμείς δεν είμαστε κράτος φυλών. Εμείς είμαστε η Τουρκική Δημοκρατία. Αυτό θα το αποδεχτείς. Για όσο δεν το αποδέχεστε τότε συγνώμη. Εμείς δεν σας έχουμε ανάγκη. Όταν εμείς ζητάμε να αγοράσουμε όπλα εσείς μας δείχνετε το Κογκρέσο, αλλά στην τρομοκρατική οργάνωση τα δίνετε χωρίς καν να πάρετε χρήματα. Για ποιον λόγο? Για να περικυκλώσουμε την Τουρκία από το νότο. Το παραπέρα σχέδιο δεν το λέω, αυτό είναι ξεχωριστό θέμα.”

Ο Ερντογάν συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας: Τρεισήμισι χιλιάδες φορτηγά έχουνε φτάσει στη βόρεια Συρία. Βαριά και σύγχρονα όπλα έχουν μεταφερθεί με αυτά τα φορτηγά εκεί πέρα. Ρώτησα τον πρόεδρο εάν είναι ενήμερος γι’ αυτό και μου είπε ¨μα είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;¨. Ανέφεραν πως έχουν σημειώσει τους σειριακούς αριθμούς των όπλων και ότι θα τα πάρουν μετά πίσω. Αλλά εμείς είδαμε ήδη όπλα στα χέρια του ΠKK. Προφανώς μας θεωρούν τυφλούς και κουφούς. Διότι έτσι συνήθισαν. Αλλά πλέον δεν υπάρχει τέτοια Τουρκία. Μας επιτίθενται και θα επιτίθενται με όλα τα οχήματα, με πιόνια με διάφορες ταυτότητες και με λεγεωνάριους που τους ταΐζουν. Εμείς όμως να σταθούμε όρθιοι. Η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αναμέτρηση που κρατάει αιώνες.

……………

Ποιος μπορεί να ισχυριστεί πως στόχος του υπό διαμόρφωση τρομοκρατικού διάδρομου στα νότια σύνορά μας είναι ο αγώνας ενάντια στο ισλαμικό κράτος ; Ψέματα. Στόχος του τρομοκρατικού διάδρομο είναι η περικύκλωση της Τουρκίας.

…………

Αυτή οι οποίοι μετέτρεψαν τη Συρία στη μεγαλύτερη αγορά των όπλων και εξοπλίζουν με τα πλέον μοντέρνα όπλα τους αιματηρούς δολοφόνους, προφανώς όλα αυτά δεν τα κάνουν για χάρη της δημοκρατίας. Με την δημοκρατία δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.”




Ο Ερντογάν δήλωσε: Από τώρα και μετά το λέω και στον υπουργό μου: Πλέον η αστυνομία δεν θα χρησιμοποιεί όπλα. Sig Sauer. Διότι για όσο συνεχίζουμε να αγοράζουμε από αυτούς, σε εμάς φτάνει η τεμπελιά . Δεν χρειάζεται. Να φτιάξουμε και να παράξουμε στην δική μας χώρα. Δεν έχουμε ανάγκη. Τίποτε δεν είναι τυχαίο από αυτά. Στόχος αυτού του βρώμικου σχεδίου είναι κάνουν να γονατίσει το τουρκικό έθνος. Το θέμα δεν είναι τα πρόσωπα ή τα κόμματα. Στόχος είναι η Τουρκία¨.

…………………

Βγαίνουν κάποιοι και κάνουν υπολογισμούς για απώλεια 50 δις $. Πως τους κάνουν αυτούς τους υπολογισμούς ; Ο άλλος βγήκε και λέει ¨Δεν μπορούν οι φοιτητές να πάνε στις ΗΠΑ¨. Μα το ίδιο ισχύει και για εκείνους. Μπορεί να μην μπορούν να πάνε. Αλλά το θέμα είναι εθνικό, είναι η πατρίδα. Tα άλλα είναι λεπτομέρειες.

………………

DHA 12/10/2017

Σχ: Σε αρκετά από αυτά που λέει μπορεί να έχει δίκιο. Αλλά όταν άρχιζε ο πόλεμος στην Συρια αυτος ήταν από τους πρώτους που και βοήθησαν τους κατσαπιλιάδες ισλαμιστές και έβγαλε χρήματα (ο ίδιος) από το λαθραίο πετρέλαιο. Τώρα λοιπόν που νικά ο Άσαντ και διαμορφώνεται μια κουρδική οντότητα στην Β.Συρία τον έπιασε το άγχος.

Τότε που μέσα στην χαρά δήλωνε πως ¨Είναι θέμα χρόνου να πέσει ο Άσαντ¨ καλά ήταν;

Όταν στην πυρκαγιά του γείτονα εσύ ρίχνεις βενζίνη, μετά μην παραπονιέσαι αν οι φλόγες φτάσουν στο σπι σου…

Τώρα μεγάλε ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑ…


http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.