Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ... ΕΧΕΙ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ...

Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες τους στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και έχουν «ξεσκονίσει» πιθαμή προς πιθαμή για να βρουν οπο...

Αποκλειστικό Newsbomb.gr - Δώρα Ζέμπερη: «Κλειδί» η κατάθεση γυναίκας που ήταν στο νεκροταφείο



Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες τους στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και έχουν «ξεσκονίσει» πιθαμή προς πιθαμή για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους βγάλει από το αδιέξοδο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν πάρει καταθέσεις από τους εργαζόμενους του κοιμητηρίου άλλα και από κατοίκους της περιοχής.




Μάλιστα, έχουν μιλήσει με εκείνους τους ενοίκους των πολυκατοικιών που τα διαμερίσματα έχουν προσοχή προς τα κοιμητήριο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr oι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν ότι την ώρα της δολοφονίας υπήρχε άτομο σε κοντινή απόσταση. Από τις μέχρι τώρα καταθέσεις που έχουν συλλέξει η αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν καταγράψει πολλά κοινά σημεία. Ένα από αυτά είναι ότι σχεδόν καθημερινά και λίγο πριν κλειδώσει κεντρική πόρτα του νεκροταφείου υπήρχαν μέσα μαυροφορεμένες γυναίκες που καθάριζαν μνήματα. Από τις περιγραφές των εργαζομένων και σύμφωνα με πληροφορίες έχει κληθεί για κατάθεση μια γυναίκα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονταν στο Β’ Νεκροταφείο το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (18/10/2017) πιστεύουν τώρα οι αστυνομικοί ότι θα δώσουν τη λύση στο μυστήριο της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη.

Οι Αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο χώρο του κοιμητηρίου, το οποίο και «ξεσκονίζουν» για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο τους βγάλει από το αδιέξοδο.

Η πρώτη φάση των ερευνών στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, κι έτσι τώρα στρέφονται στο σημείο του εγκλήματος, με την ελπίδα να μπορέσουν εκεί να βρουν τη λύση. newsbomb.gr