Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ 80 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Η 36χρονη λογίστρια κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, καθώς σκηνοθέτησε ληστεία με «μαϊμ...





Η 36χρονη λογίστρια κατηγορείται για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, καθώς σκηνοθέτησε ληστεία με «μαϊμού» τροχαίο για να καλύψει το ποσό των 80.000 ευρώ που είχε αφαιρέσει από τα ταμεία.
Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η λογίστρια που κατηγορείται για υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από το Αρσάκειο.




Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι να οριστεί η δίκη η 36χρονη δεν μπορεί να βγει από την χώρα, θα πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα. Παράλληλα θα πρέπει να καταβάλει και το χρηματικό ποσό των 5.000 ως εγγύηση.

«Ληστεία» η υπεξαίρεση

Η γυναίκα αρχικά είχε ισχυριστεί ότι έπεσε θύμα ληστείας, για να καλύψει την έλλειψη των χρημάτων. Η Ασφάλεια Πατρών ωστόσο εξιχνίασε την υπόθεση.

Ο συνήγορός της Θανάσης Αμπατζής είπε στο thebest.gr ότι η κατηγορούμενη και η οικογένεια είναι συντετριμμένοι και ευελπιστεί η αντιμετώπισή της από τη δικαιοσύνη να είναι επιεικής.

Πηγή: thebest