Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ... ΕΠΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ...!!

Ενώπιον Κακουργίοδικείου καταχωρείται σήμερα η υπόθεση εκρήξεων στη Λεμεσό – Τα δύο αδέλφια ΕΠΥ στο κατηγορητήριο – Δύο υποθέσεις ενώπι...

Υπό κράτηση μέχρι τη δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου ο 44χρονος ΕΠΥ για τις βόμβες στη Λεμεσό





Ενώπιον Κακουργίοδικείου καταχωρείται σήμερα η υπόθεση εκρήξεων στη Λεμεσό – Τα δύο αδέλφια ΕΠΥ στο κατηγορητήριο – Δύο υποθέσεις ενώπιον της δικαιοσύνης




Το δρόμο της δικαιοσύνης παίρνουν δύο από τις υποθέσεις απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες που το τελευταίο διάστημα διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σήμερα εκπνέει το διάταγμα κράτησης του 44χρονου ΕΠΥ που τελεί υπό κράτηση σε σχέση με τις υποθέσεις εκρήξεων και το Δικαστήριο μετά από αίτημα της Αστυνομίας αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον Κακουργιοδικείου.

Στο κατηγορητήριο θα βρίσκονται τα ονόματα των δύο αδελφών. Του 44χρονου ΕΠΥ και του 40χρονου αδελφού του επίσης ΕΠΥ από τη Λεμεσό.

Ο 44χρονος αναμένεται να παραπεμφθεί για δύο υποθέσεις. Για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στην οικία 57χρονης στην περιοχή της Ομόνοιας το πρωί της 23ης Σεπτεμβρίου, που τελικά δεν εξερράγη καθώς και για την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο Αντισυνταγματάρχη της Εθνικής Φρουράς στις 30 Ιουνίου του 2014. Για τη δεύτερη υπόθεση θα παραπεμφθεί και ο 40χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι ανακριτές αναμένεται να αιτηθούν όπως ο 44χρονος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.